To mi uvijek kazu zasto sam solo? Vec sam se prekalio da se ne osjecam tako, onaj osjecaj teskog neugodnjaka sam odavno zabiravio i bas mi je jebeno sto sam se toga itarasio, uletit solo u klub mi je najmanji problem, a uvijek mi bude bolje nego da me netko tko nije dobre volje stalno kvoca, ili ono najjace kada povezem s autom, pa mo kaze na 50%, e ja moram ici... najnormalnije gdje god da dodjem, se osjecam, bez ikakvoh predrasuda i zaboravljam na ista lose, samo extremna pozitiva, pihvacam obicaje okoline i bas mi je zabavno jer mi nista nije neobicno vec je to tako ovdje i dobro, uzeo sam kosulje od njihovog poznatog proozvodjaca i sad kad pustim brkove, vec vicu disi brate nabaio tog Runnera kojeg nema kod nas
A cek, postoji jos jedna budala sa skutercicom koja bi isla na trip?
Obisao sam zapadnu europu na kulturan nacin i kao sto to rade svi normalni ljudi. Medjutim, ovako nesto je gotovo nemoguce ostvariti u paru, a kamoli ekipno, s motorima vec da, samo tu je dosta brzi tempo i to cu odradit cim budem imao manje vremena i ako budem imao volje. Ovako me nitko ne zeza za nista, ne postavlja mi ultimatume, nema pressinga, samo roaming.
Sve te komercijale su mi onak, uvijek su tu i biti ce, platis, telepotiras se, odradis copy paste kako je to inace iskanalizirano, makar ok je sve to, ali spoj ludosti da ides sa zamorcetom, spoj lagane voznje kroz mjesta koja zelis proci, borba s vremenskim neprilikama, izbjegavanje oblaka kad s visoravni samo promjenis pravac i skebes ih
pokusaj da prodjes ispod jebene duge, odabir mjesta po prvim dojmovima, istrzivanje, lutanje, trazenje smjestaja onda kad se umoris, luda voznja po cntrima za domacima, ubrzano pregledavanje inepreglednog, ima tu milijarda svega...
Sad kad dodje ljeto, onda ce biti prilike da ne budem solo i da se ponasam normalno, ovo je sad moje vrijeme i nisam se valjda niti jednom nazovcirao, a i sitnicama.ne dopustam da me diraji, samo opusteno ima.da zaboravim sta je stres
Imao sam tocno 1800km tu o Istanbula, sad sam vec prebacio 1850km nakon sinocne voznje.
Vozim se izmedju 7600 i 8000rm, a po Istanbulu 7300 i pegliram 80 kad je svako malo nizbrdo i stuja zraka od prometa ti je kao zavjetrina pa samo klizis haha. Jako se osjeti sto vrtim skut 500rpm manje odnosno do 3/4 gasa, svijecica traje osjetno duze, trosi manje goriva, remen se bolje drzi, prijenos je fantastican, u pocetku je bio malo efekt pretvrdog centralnog ali sad je ufazen do bola to je sjelo nakoj Srbije. I duze ce mi potrajati mehanika, eksponencijalno jer sam po HR tripovima lozio samo pun gas.
E daa, i prejeben je osjecaj kad te murja ni kamere ne jebu, picis autoputem ako hoces opusteno i nitko te ne zajebava niti nema zabrana, a ove sve ostale svako malo patrola stopa
2 na povratku od sinoc, i moram naci Tokic jer me ubija lampica od ulja iako moze to jos, ali ko za k**ra* kad sam na rezervi imam uspon od 45% za izac iz garaze, pa da ne ostane bez ulja na moment hah