Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
zvonkec92:
daj otvori da vidimo kakvi su to djelovi dosli
Corector:
Trenirka, debela majica, gace, carape, potkosulje. I ubacio sam nkinfergazer marke OEM kojo je otpao nekome na cesti na drugom danu tripa :D
Corector:
A jest usrano ovo vrijeme, tjedan kad sam krenuo je bio mrvicu prohkadan u pocetku, pa bi par dana bilo taman, i nakon toga takav jebacki pakao i kuhanje u jakni kao u express loncu, konstantno mi je bila mokra kaciga, kapljice znoja bi samo klizile niz sredinu ledja. Ma j#bo ti pas mater ovom ON OFF vremenu, to je isto jedan od razloga zasto mi se nije dalo dalje u vrucine ici jer se abnormalno znojim tada i onda se pehladim.
Divim se onim ljudima u dugim rukavima dok sam se topio, volio bi ih postaviti pored neizolirane peci u kojoj se tali zeljezo, uvjeren sam da nebi ispustili kap znoja.
U povratku kroz Bugarsku, prosao sam ispod kisnog oblaka, s gustom sam pokisnuo i nisam htio uzimati kisnjak. Tako mokar, vrlo brzo sam se osusio na autocesti.
3alfa3:
a sad ozbiljno.... Bolje se znojit jace nego se ne znojit kad treba.
Sad malo manje ozbiljno, ali istinito:
Ja sam srecom prosjecan po tom pitanju, znojim se nis posebno, prosjecno, rekao bi, al da da mrzim toplinu vise od hladoce - itekako. Skuzio da sam sam "bazdaren" 3-5C ispod prosjeka, kad ja kukam kak mi je vruce, drugima je taman. I obratno, kad oni kukaju da im je hladno, meni OK. Bas tih 3-5C razlike.
neki dan na motoru, majica kratkih rukava i mesh jakna, skoro umirem na 28C na povratku, a brzina prek 100 km/h i svejedno mi prevruce. Cura iza u tekstilnoj jakni koja nije mesh (a i nis ne puse po njoj kad sam ja ispred nje) - njoj OK, eventualno bi joj pasalo da je stupanj dva manje. Pa uk**ra*.....
Mogu samo zavidit takvim ljudima, lako se obuc kad ti je hladno, al kaj radit kad ti je pretoplo?
Btw, ne sjedam na motor ni na pol sata ak je vani vise od 28C. Ovih dana odem oko 8h, napravim 100tinjak km, negdje s nekim odem na cugu i doma sam do 11. Kako ce temp ici gore, tako cu i ranije na voznje. Ili necu uopce.
PchelaUbica:
Scooliras se :D
Btw correctore svaki dan sam na peći. Lijevam zeljezo i ima bar 50stupnjeva na podestu u zraku. Kraj korita jos više .
I znojim se jdnako kao i sad na 30° .. bas cudno. Cak se jos vise znojim doma dok sjedim u hladu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju