Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

<< < (57/60) > >>

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 10 Lipanj, 2019, 19:14:39 ---
--- Citat: 3alfa3 - 10 Lipanj, 2019, 18:43:41 ---
--- Citat: SF2 Freak - 10 Lipanj, 2019, 18:40:21 ---Lucko je sada asfaltirano konacno. Morate probat taj preporod. Ja sam isao jucer iz znatizelje vidjeti dokle su radovi dosli kad ono doceka me covjek sa svjetlecim palicama i lamata rukama pokazivajuci da mogu uzletiti sa piste svojim Concordicem.

Ocekujem sada na toj cesti u Lucku bar tri kamere i 5 setova lezacih policajaca.  :happy3:

--- Kraj citata ---

Ma iso bi, al  kaj kad su 3 kamere do KA, a ja ne znam TOCNU lokaciju, niti u kom smjeru gledaju. Da je skuter, ajde, ni nebi mogo puno preko dozvoljenog, ali, nije skuter..... Najebalo par frendova junacki. A na kraju krajeva, dosadna cesta za popizdit, a bome i opasna (prometna, traktori udju i izadju kad hoce, ne jebu zivu silu...). Ili Pisarovina, ili autoput. To su moje opcije.
Cak i kad trebam do Novema Nove odem autoputom do Jaske, a onda se tresem ko prut zbog te jebene kamere koja je tam negdje, a ja ne znam di tocno, a bedak zaboravim di je i kad ju vidim.  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Sad po novom ako ides Dragonozec-Havidic Selo-Salajci-Pisarovina povucen je komplet novi asvalt od sredine Havidica  skoro do centra Pisarovine,tako da ti je bolja opcija od Kupineckog kraljevca koji je vec duze vrijeme raskopan.

--- Kraj citata ---

nepoznata mi imena (osim Dradonosca). To nije na ptezu Arena ZG -Pisarovina? Jer ak je - naj#bo jucer :D :D :D

EDIT: mislio sam da o kamerama pricas, vidim da nisam dobro citao   ;D  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Alfa nema ti tam kamera,a na staroj karlovačkoj su od Zagreba redom u Pavučnjaku,Čeglju i Draganiću,zapiši na cedulju pa zakelji na volan  ;D

dario007:
Nije to ta cesta.Ova prema Dragonoscu je po meni za bolju ganjacinu,a od samog Dragonosca je bolji asvalt.
Na tom dijelu nema kamera nigdje,a ni policije.Jedino ako neko nekog ubije ili pogine,onda dodu.

3alfa3:

--- Citat: SF2 Freak - 10 Lipanj, 2019, 19:06:19 ---Nove kamere ne snimaju kako ste pricali da ima kameru sa jedne i druge strane.
--- Kraj citata ---

Naravno da ne snimaju. Ima GATSO stare, ona kocka poznata vec neko vrijeme, ima po Lici i Dalmaciji one ruske na pun k metara visine kaj se tesko uoce, a ima i nove GATSO koje su jajastog oblika, tamne boje. Vidio je neki dan prvi put uzivo u Stubici kod osnovne skole (znao sam da je tamo odnedavno pa niej bilo frke, gleda u smjeru kad se ide od pruznog prijelaza prema Mariji Bistrici).

SVE kamere snimaju samo jedan smjer, ali ne smjer kretanja nego u jednom smjeru sve trake koje postoje, za aute svejedno, za motore/skutere 50/50  ;D

Ko nije shvatio, slikat ce svako prekoracenje brzine nevezano da li joj prilazis ili odlazis od nje, u kojoj god traci bio, razlika je samo sto ako nemas tablicu naprijed,a prilazis objektivu kamere, slika ce se ignorirati (i to softverski, automatizmom). Navodno se ni kazne ne izabiru rucno, nego sve radi software, da se izbjegnu muljaze i odtereti muriju posla kad vec kamere imaju tu mogucnost.
Welcome to the Future  :toothy12:

Corector:
Evo upravo mi stigao paket koji sam poslao sam sebi iz Bugarske :D
PS izostao je onaj osjecaj uzbudjenja kad dobijes paket

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju