Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

<< < (59/60) > >>

3alfa3:

--- Citat: PchelaUbica - 11 Lipanj, 2019, 16:44:27 ---Scooliras se :D

--- Kraj citata ---

mentalno mi ne uspijeva, a fizicki nemrem birat ak sam na motoru. Zato doma ili u autu mogu, pod klimom  ;D
A tebi kapa dole na poslu koji radis, nikad nisam niti bi to mogao, budi sretan da si tak izdrzljiv  :notworthy:

zvonkec92:
tebi bar po zimi nije zima na poslu  ;D

PchelaUbica:
Aa alfa zajebano je na motoru pogotov ak se ne mozes rashladit. Jos stavis bubreznjak koji grije a ako ga ne stavis sutrdan boli sve zivo tj. BubreGi i kičma . Barem meni tako bude
Haha zvonkec nije nije. Al isto ko i ljeti mokar budes :)

Corector:
Danas sam se snasao; pivo, japanke, kratke hlace, i skoro prozirna majica i jet kaciga. Ne bih nikome to preporucio, al jebiga, prosao sam najgore na planeti pa si dajem to pravo, tako da vas molim da nosite cizme, hlace s protektorima, bubreznjak, jaknu s protektorima, full kacogu i rukavice s protektorima. I onda pomalo kroz aute, pa malo iza busa na dodstnih desetak celzijevaca ili pored kamionskog auspuha pored dodatnih dvadesetak...

Al sve je to nista, moze se prilagoditi :D samo su promjene mega jake, da se i svaki skuter buni pa mi je malo gnjecav start na Elystaru, a neda mi se stavljat tvrdje federe od serijskih jer ga nerijetko vozim na kvacilu...

3alfa3:

--- Citat: PchelaUbica - 11 Lipanj, 2019, 17:08:59 ---Aa alfa zajebano je na motoru pogotov ak se ne mozes rashladit. Jos stavis bubreznjak koji grije a ako ga ne stavis sutrdan boli sve zivo tj. BubreGi i kičma . Barem meni tako bude
Haha zvonkec nije nije. Al isto ko i ljeti mokar budes :)

--- Kraj citata ---

Nikakav bubreznjak, iako ga koristim, al samo kad me uhvate kriza jer sam star i sjeban s krizima opcenito pa mi pase utoplit bolna kriza, ali nije voznja na motoru tome kriva, najcesce me po zimi ulovi krizobolja pa bubreznjak za to koristim, uz tablete protiv bolova ;D

Prek ljeta sva oprema koju imam na motoru mi je samo da me sunce ne spali, sto prozracnije to bolje, a za sigurnost u padu i klizanju - jebiga, svjesni rizik. Ili to, ili ne vozit, a volim vozit  ;D

Zato me i jebe kaj nema vise proljeca i jeseni, gledano u temperaturi: imam super kozno Dainese odijelo, jos jednu koznu jaknu uz to, a kaj kad to nemam kad nosit jer je ili jebeno hladno ili ultra vruce. Jbt, prije cca 2 tjedna sam imao grijanje doma upaljeno.........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju