Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

(1/60) > >>

Corector:
Evo da izdvojim temu posto mi se zatrpala ideja tamo negdje, a i da na vrijeme najavim.
Kocka je bacena, ide se za Tursku i BOK!

Cilj: jug Turske - Antalaya minimalno, a pikiram posjet i Cipru!

Potrebno je imati vazecu putovnicu minimalno 6 mjeseci unapriied nakon sto se udje u Tursku.
Zelenu kartu za skuter.
Viza je 15€.
Do Antalaye ima oko 2200km. Prosjek nocenja bi trebao biti oko 20€, s tim da u Turskoj za tu lovu imas sve. Rucak s cugom u restoranu u Turskoj za 20kn... dere ih inflacija jbg. Benga 6kn.

Plan je doci do Istanbula (oko 1550km) u 4 dana (3 ako se extremnijim tempom vozi) i zatim opusteno kroz Tursku. 3 tjedna sveukupno bi bilo pozeljno potrosit.

Mjesec u kojem bi se djir odvozio; svibanj, u slucaju extremno toplog travnja, onda moze i tada.

Puno voznje
Puno zanimljivosti
Puno dozivljaja
Puno slobode
Puno tripcina iza ove ideje
 :headbang:

PS trip ce se sigurno pokusati ostvariti, nema otkaza :frajer:

PS2 mogu srediti za dzabe one velike lagane kofere od 150l s nosacima ... makar to najvise treba ako bi se kupovale razne stvari u Turskoj :D

zvonkec92:
Mrale zvuci dosta primamljivo, da imam 5000-6000kn za bacit iso bi bez pitanja s tobom, ovako necu da idem samo cu gledat slike i citat dozivljaje :'(

stipe:
auuu jedva cekam!  :)

prosli putopis ti je bio prejeben, najbolji koji sam citao tako da sam sad u iscekivanju svibnja :)

Corector:
Mrale da manje gajis stek s duplicima, lako bi se otvorio prostor za Kinu ako treba :icon_biggrin:

@Stipe, Grcku sam odvozio djelomicno pod pritiskom, ovaj put si to necu dozvoliti.

roc:
Dobar plan  :icon_thumright:, nego jel imaš trubu na purejetu?
Dobro će doć u Turskoj. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju