Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
3alfa3:
--- Citat: SF2 Freak - 10 Lipanj, 2019, 18:40:21 ---Lucko je sada asfaltirano konacno. Morate probat taj preporod. Ja sam isao jucer iz znatizelje vidjeti dokle su radovi dosli kad ono doceka me covjek sa svjetlecim palicama i lamata rukama pokazivajuci da mogu uzletiti sa piste svojim Concordicem.
Ocekujem sada na toj cesti u Lucku bar tri kamere i 5 setova lezacih policajaca. :happy3:
--- Kraj citata ---
Ma iso bi, al kaj kad su 3 kamere do KA, a ja ne znam TOCNU lokaciju, niti u kom smjeru gledaju. Da je skuter, ajde, ni nebi mogo puno preko dozvoljenog, ali, nije skuter..... Najebalo par frendova junacki. A na kraju krajeva, dosadna cesta za popizdit, a bome i opasna (prometna, traktori udju i izadju kad hoce, ne jebu zivu silu...). Ili Pisarovina, ili autoput. To su moje opcije.
Cak i kad trebam do Novema Nove odem autoputom do Jaske, a onda se tresem ko prut zbog te jebene kamere koja je tam negdje, a ja ne znam di tocno, a bedak zaboravim di je i kad ju vidim. :toothy12:
shogun:
Skini si mypatrol i imas tocne lokacije kamera
Ja ih znam napmet do rijeke i zadra :D
Zjebani su samo pokretni al i to ljudi blicnu
SF2 Freak:
Alfa kada ides prema KA onda sve gledaju u guzicu. I imas 3 kamere ako se ne varam, mozda 4 ali onda i ja kraj te 4 proletim jer nezz di je.
Ali kada ides za ZG onda sve gledaju prema tebi i stvarno nemas brige. Svaki puta proljecem sa 30+ prekoracenja i za sada nista.
da je cesta dosadna i to je istina ali kaj kad kroz to sranje moras proc.
I da updejt na nove kamere.
Nove kamere ne snimaju kako ste pricali da ima kameru sa jedne i druge strane. Te tako da pokriva prednji i straznji dio auta. Bas sam prolzaio kraj one prema Sisku i kamera je najocinija kao i ova do sada samo je vanzemaljskog oblika.
I dalje bezopasna za dvokotace ako joj idete u susret. :frajer:
Sa uzitkom prosao kraj nje uz pozdrav dobrodoslice :fy: :thefinger:
PchelaUbica:
Kod nas imaju optiku na obadvije strane. Kraj 3 sam prosao i sve su iste
dario007:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Lipanj, 2019, 18:43:41 ---
--- Citat: SF2 Freak - 10 Lipanj, 2019, 18:40:21 ---Lucko je sada asfaltirano konacno. Morate probat taj preporod. Ja sam isao jucer iz znatizelje vidjeti dokle su radovi dosli kad ono doceka me covjek sa svjetlecim palicama i lamata rukama pokazivajuci da mogu uzletiti sa piste svojim Concordicem.
Ocekujem sada na toj cesti u Lucku bar tri kamere i 5 setova lezacih policajaca. :happy3:
--- Kraj citata ---
Ma iso bi, al kaj kad su 3 kamere do KA, a ja ne znam TOCNU lokaciju, niti u kom smjeru gledaju. Da je skuter, ajde, ni nebi mogo puno preko dozvoljenog, ali, nije skuter..... Najebalo par frendova junacki. A na kraju krajeva, dosadna cesta za popizdit, a bome i opasna (prometna, traktori udju i izadju kad hoce, ne jebu zivu silu...). Ili Pisarovina, ili autoput. To su moje opcije.
Cak i kad trebam do Novema Nove odem autoputom do Jaske, a onda se tresem ko prut zbog te jebene kamere koja je tam negdje, a ja ne znam di tocno, a bedak zaboravim di je i kad ju vidim. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Sad po novom ako ides Dragonozec-Havidic Selo-Salajci-Pisarovina povucen je komplet novi asvalt od sredine Havidica skoro do centra Pisarovine,tako da ti je bolja opcija od Kupineckog kraljevca koji je vec duze vrijeme raskopan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju