Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
Corector:
Ne vidi se slika :D
Nisam neki gurman al ovdje mi se otvorio ventil kao na 125ici, konobari oko mene sve sklanjaju pa ne znam jel zato sto je 10h ili ja tucem u blokadu :D
dino73n:
--- Citat: Corector - 03 Lipanj, 2019, 23:30:04 ---Slusajte Shouguna, covjek je u pravu, tako da je sve onako kako je rekao :D
Upravo je poceo Ramazan, covjece a ja pojma nisam imao koji je datum, jos me jebe ta vremenska zona, nije mi problem ostat do kasno, ali je problem poraniti...
Ovdje je milijardu ljudi vani navecer, totalna konfuzija na prvu, sve puno wtf, bez navigacije apsolutno nista, ali jako su dobro poslozili infrastrukturu... fasciniraju me kupovi zgrada u sred sela, nema neobradjenih povrsina... Danasnjih cca 350km je bilo do jaja, najljepse izvozenih i najzanijivijih do sada.
--- Kraj citata ---
Corector ce upravo biti korigovan. :)
Nije počeo Ramazan nego završio. Danas je prvi dan Bajrama velikog praznika. I nisi mogao naći bolje mjesto na svjetu da budeš za Bajram. To ti je nešto kao da budes u Vatikanu za Božić.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
balki:
Brutalica :icon_thumright: Ko da si nas (cjeli forum) odvuko sa sobom.
Profesija- Putovač :headbang:
Corector:
Hvala Dino na ispravljanju i Bajram Šerif Mubarek Olsun tebi i svima koji slave Bajram.
Bas sam se uplasio da ce biti posta i za mene, posto sam se tako osjecao na Sunny beachu. Mislim da sam danas napravo veliku gresku, jednom rijecju, tripovao sam gradskim prijevozom, a Murphyjev zakon me castio pa jedno barem 100 puta. Google maps neceda minradi za pjesaka, nitko zivne govori rijec engleskog, sve leti amo tamo, a ja navikao na skuteru samo da se telepprtiram. Ljudi valjda mjesecima kuhju planove za ovaj grad, cijelu abecedu sloze za backup ilo ako se ukaze prilila, aja mislio ici ce to lako kao s pjurdzetom haha
U totalnoj sam banani s internetom, ne stignem se organizirat, google maps ne radi za pjesaka. Pa sam se orijentirao po suncu. Otkako je vozac autobusa naisao na kolonu i istjerao nas sve van, tu je pocelo moje putovanje prema nazad koje je trajalo valjda 4h... Di sam bio, sta sam vidio, pa nista :D Ja mislim da od planiranog nisam nista ostvario. Preznojio se milijun puta, i onda fino pod klimu u busu, u vlaku, u metrou... sutra ocekujem ukocenost u vratu. Brate mili ja u kratkim hlacama, i prozrnoj majoci i kljucam, a ekipa u trapericama i kosuljama dugi rukav opusteno... rikavela, zalepio sam danas bukvalno...
Svaka cast nihovom prijevozu, polovio sam ga tek prekasno, makar su nas istjerali i iz vlaka haha ali ja bez skutera vise ne idem, necu se jebat s tim prijevozima ma da su helikopterski, daj mi vevericu da skacem s njom kao s grane na granu, a ne da ovisim od busu 16A, 16F, 16N na kojem samo flashaju imena mjesta kroz koje prolazi, a kad te istovari shvatis da je to mjesto toliko ogromno da imas 3km za pjesacit haha
Sutra nastupa ispravak danasneeg dana i vevericaa mozda jos i danas jer sam odlepio i zakuhao.
Evo ovdje par slika, isao sam prvo do Kadiköya pa sam mislio nazad pomalo, ali jbg. Dakle omasio sam fazu danas za 2 zuba minimalno.
https://postimg.cc/gallery/2p3jghw1m/
shogun:
Za gradski prijevoz uzmi istanbulcard i ostane ti lijepa uspomena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju