Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
shogun:
Da. I vidite kakve su te zamotane perverzija nebi ti se mogo apustit ni da hoces
Btw savjet jos jedan osisaj se u turskoj :D
Poslje kapali carsije preko puta burgerkinga imas frizera a dok cekas pored je kebab a prekoputa hafiz mustafa ubi jedan puding sa jagodama :)
Corector:
Jao mrale, pa jos nisam ni usao u Istanbul :D Nisam nesto ni slikao jer sam se bacio u setnju kroz Kirkraleli gdje sam se usout i relaksirao, pa sam maznuo rostilj kod tog jednog, pa kebab kod drugog, i kod treceg opet rostilj s pivom. I onda sam pred Istanbulom maznuo neki posebni kebab, jebeno je ukusan. A slikati mi je bilo tesko, jer te brza cesta samo tjera da picis, pa sam par snimaka napravio, valjda se vidi na njima taj prvi dojam, jer uzivo mi je bilo super.
Izmedji Bugarske i Turske, tj. U Turskoj, svako malo zmija na cesti, reko znam da vozim najvece smece od skutera, ak samo nemoj tu stati j#bote, svugdje drugdje mozes.
Ima dosta murje tu u Turskoj, cak i onih fejk patrola, asreca idem neocekivanim putevima i jos imam skuterce pa me nitko niti ne dozivkjava, niti se izivljava na meni, kad vidi pacenika s pjurdzetom, nece ni otvarat kofer, a unutra 10kila brasna :D
Evo neki bezvezni video di su me klepili, i odmah sam.skuzio da mi umiru od smijeha pogotovo kad sam vidio facu od lika, i cak je znao engleskk, rece nesto u stilu onak koji si ti spejsovac, ovu tablicu nikad nisam vidio frajer se pocne smijati, i zove kolege s kojim sam zamorcetom dosao u Tursku. Jebiga smijem se i ja, al zaboli me, pomalo i opusteno samo...
Corector:
Slusajte Shouguna, covjek je u pravu, tako da je sve onako kako je rekao :D
Upravo je poceo Ramazan, covjece a ja pojma nisam imao koji je datum, jos me jebe ta vremenska zona, nije mi problem ostat do kasno, ali je problem poraniti...
Ovdje je milijardu ljudi vani navecer, totalna konfuzija na prvu, sve puno wtf, bez navigacije apsolutno nista, ali jako su dobro poslozili infrastrukturu... fasciniraju me kupovi zgrada u sred sela, nema neobradjenih povrsina... Danasnjih cca 350km je bilo do jaja, najljepse izvozenih i najzanijivijih do sada.
shogun:
Evo ti jos jedan hint :)
Ujutro kad udjes u radnju i prva si musterija mozes se cjenkat kolko hoces
Jer oni vjeruju da ako prva musterija nista ne kupi da citav dan nece imat srece
I probaj elma caj , ne caj nego bas elma caj, voda ti je su, ako ces ic kod hafiza mustafe kod kapali carsije trazi fuada reci samo arkadas fuad on ti prica engleski :D
PchelaUbica:
Mrale da budem podrska tebi i zamorčetu moro sam obuci ovu majicu sto sam dobio na poklon od tamo :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju