Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
Corector:
Imam Istanbulcard, za 15kn sam tripovao cijeli dan jbt :D
Mrale gdje da odem navecer? I Danas sam slucajno uletio u Carrefour (da da, samo Francuz), i utrcim usput u LTB, pa Diesel i tak te neke zestoke fensinjave za influencere koje nisam ni probavao, cijene iste kao kod nas skoro za prave stvari, makar im je kroj neki u kur*u bokte meno nista ne pase, inisam zadovoljan s kvalitetom nesto mi je sumLJivo.. Di ima onih prqvih turskih stvari? Evo vec se danima brisem turskim rucnicima koji su bili i u Bugarskoj i Srbiji i BiH, i za Oskara su, dodje mi da drpim kojeg. Bio sam i na nekik trznicama, ali s nicim nisam zadovoljan jer je prejeftino, nema one sredine best buy.
Htio bih si uzet neku kosulju za uspomenu i mozda neke hlace, ono sto sam proao u Ltbu je u babani sto se tice kroja, izgleda ko vreca za smece jer su napravljene sa ljude sa stomakom :D
Idem u ulicu Nevizade za pocetak.
dacerovs:
Ja da sam na tvom mjestu, orobio bi LTB ducan i sve traperice im pobro. Znaci imam sve marke traperica al u LTB mi je najbolje. Jedne su mi stare 3god, ko iz ducana su.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3alfa3:
--- Citat: dacerovs - 04 Lipanj, 2019, 21:19:24 ---Ja da sam na tvom mjestu, orobio bi LTB ducan i sve traperice im pobro. Znaci imam sve marke traperica al u LTB mi je najbolje. Jedne su mi stare 3god, ko iz ducana su.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Imam jedne crne Levisice starije od 15 godina koje su mi najdraze i cesto ih nosim. 2 puta ih dao farbat u crno jer su apsisale malo od pranja. Zgledaju ko nove, al bukvalno. Nigdje pohabane, crne ko noc, farbane zadnji put prje 2-3 godine ;D
Danasnje traju barem 5-10 puta krace, a kostaju barem duplo vise. Jebeno..
shogun:
Nisam izlazio van jer me to nije zanimalo
Ako imas pare kupi mi jedan istanbul kard placav cevape i pivu kod hrge
Uzmi u waikikiji majice,l to je njihova roba a ima neki kvart tamo di imaju samo jeans i majice al ga nisam otkrio to sljedece godine
Unace neznam dali imaju sad akcije ali us polo assaaian je jeftin tamo znam da ekipa nosi robu u vrecama za smwce od tamo na beyazit mahalesi imas 3us polo assasiana
A kod mall of istanbul bi trebala bit roba kolko se sjecam
Kod lalleli cami imas kurve, i par likova sto te vode u te kupelje :D
Internet je skup za popizdit tamo
Ako si iso tamo na dva dana djabe si krecio neces vidjet ni 2%
Corector:
Morati cu produziti boravak, ovo je bolesno. Znaci prvo nocna voznja sa skjterom, bolesnjava, taj tempo, prizori koji zapanjuju i automatski sam zbog mraka povezao masu toga, i ta jebena sloboda sa skuterom. Zatim ludnica kad sam stigao u dio centra, nesto bolesno covjece, ostavio skuterce ni ne z am.gdje je haha
Ovdje je po noci bolje nego po danu, vrh!
Uzeo sam si par kosulja, jbt oko 30kn komad a za oskara su, i parfemi, covjece za 15kn mirisi u pm, jos danas u prijevozuosjetim te parfeme, fakat su zestoki i dobri.
Bit ce purejet natovaren kao deva, znaci ide ruksak medju noge, pun kofer i ispod sica, i jos jedna extra torba na mjesto suvizaca :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju