Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
Corector:
Isusati koliki je ovo grad, zapravo predgradje, pa purejet mi je skoro izdusio haha vec sam se skompaons batlerom lik mi nudo djor na svojoj CBRki 125 :D malo ga jebe engleski al dobro je.
Bukirao sam hotel s 5* nije mi se vise dalo zujat, a ja jedino sta im je trnenirka i kratke hlace haha i jos sam dosao sam s purejetom haha jer sav visak sam danas otpremio bugarskom postom u paktu ppsto bi bio red da tu obavim neki utovar :D
Corector:
--- Citat: aragonY - 03 Lipanj, 2019, 20:26:05 ---Po meni je Turska prelijepa zemlja. Jedva čekam slike. Nahvataj nam šta zanimljivo ;D
Btw bio sam tamo na ekskurziji i baš se jednu noć u Istanbulu išlo u neki klub. Long story short sa šanka me snimala neka ružna mršavica 40ak godina, ko "ona bi nešto htjela" pogled u tom fazonu uz dizanje obrve, namigivanje ovo ono hahah mislim si daj stara prođi me se pogledaj se kakva si. Kad eto ti nje bliže našeg stola i poče ženska plesati uvijati se, vatrena u duši nema šta ;D . Ja i društvo se zgledali, samo čekamo kad će prići za naš stol hahah kad najednom plot twist - eto ti iz wc-a njenog muža i male kćerkice, ona se uozbilji kao da se ništa nije desilo, pokupiše odjeću, njenu torbicu i odoše svo troje niz ulicu u nepoznatom pravcu. To mi je ostao kao jedan od upečatljivijih događaja iz tog perioda :toothy12:
Dobro si prošao u tom incidentu sa kamionom čovječe, čuvaj se ima budala na svakom ćošku :headbang:
--- Kraj citata ---
Mrale odsevljen sam Turskom, uzivo je to jos zesce, plus milina za voziti, ne vjerujem da sam s ovim zamorcetom ovdje haha Daj mi preporuci nesto zanimljivo, uzeo sam 2 noci ovdje, imam neki plan, ali svakako cu razmktritopcije, pa ovaj rd ne mizes proci za 2 zivota,purejet ga jos nije prosao,jos sam u europskom dijelu jedno 10km od mosta s Azijom. Cak mi plan nije bio ici u Istanbul, ali puklo me, i jos sam naginjao na tu stranu jer sam vidio pljusak prema obali...
--- Citat: shogun - 03 Lipanj, 2019, 21:16:58 ---Vidi smjestaj i hotelu zagreb
Ili u hotelu buyuk keban
uz galata most probaj riblji sendvic dodje nekih 10setakkuna
Kod inijske pijace imas kokorec
a punjeni kumpir ti je u besiktasu
--- Kraj citata ---
E jebiga sad, sjebala me navigacija u offline modu, pa sam popizdio i otisao do prvog hotela, kad ono 5*, ja reko liku ne treba mi nikakav luksuz daj mi sredi nesto s 3* dosta, i na kraju se pogodimo za 80€ 2 noci, a trebalo je biti 150 i jos me pita koji ces kat, reko nebitno Mrale daj minsamo da se naspavam i otusiram, i veli imas one bazene picke materine ukljuceno u ponudu... rekoh Mrale, velik je ovaj grad...
francicfrane:
Očemo slike, slike! :toothy9:
zvonkec92:
Mrale jesi nanjusio kakvih dobrih pičića tu, imal kakih u minicama il su sve zamotane da im samo oci vidis
PchelaUbica:
Mrale i ja se pitam to hhhh. Ko ga jebe ak je ruzna jos bolje da je zamotana :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju