Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

<< < (23/60) > >>

SF2 Freak:
Da da taj efekt gusenja na nizbrdici posebnonosjetim na Brezama kada se vracam kuci iz Senja.
Karbos to osjeti puno vise od pure ... Ali zato sada nosim 3 karba sa sobom i svaki karb ima 4br vecu diznu. Pa neka se nade.

Mrale bio si brzoplet , kod mene 4 blatobran pod sjedalom koji bi ti rijesio sve probleme

Corector:
Mrale salji busom Nis Express taj cetvrti blatobran :D Odnosno peti sveukupno, i ako racunam onu gumenu zavjesu to je 6 haha

zvonkec92:
Kad cujem rjec usrano/zmazano koferce odma sam utrcao u prostoriju sa štek stvarima i izbunario dodatni nastavak blatobrana za rally.

Corector:
Danas pauziram s purejetom i krecem se maksimalno istrazivajuci, brasnareci, i kulutrno se uzdizajuci, da budem extremno srecan covek. Dao oprat ves, usput procesljao grad pjeske jer sam jucer sa skuterom dobar dio centra prosao tako da sam.se vec ufazio u sredinu, obisao jedan dio kulturne bastine, moram se malo i trosit posto je nivo ishrane extreman, oni rostilji su za 3 Oskara bokte, mesina 1. klasa mrale, sve neke super ukusne rolne, povrce takodjer. Nakon brasnarenja u dorucku, otrcao sam do trznice koja je prejebena, uzeo domacinske prozivode, jer poljoprivreda je na svakom cosku. Na trznici sam si osigirao pravilan nivo ishrane, tako da sigurno nece biti nikakvih problema.

Jedan bata mi je preporucio da postanem srbin, pa sta mi fali, kaze :D Ne znam braco, ako im to uspije, onda cu se vratit i organizat cu meet da vas sve osvestim :D
Popricao sam s dvojicom extremnijih i primjecujem da ih hrvati ne diraju koliko komsije s Kosova, i vele da su Bugari zajebani bili...
Dobio preporuke iz prve ruke, tako da je sve na visem nivou.
Da ne bi mislili da sam peder, komsinice su mnogo interesantne.

Evo par slika:

Extreman sam fan rolni

Veverica je ostala parkirana na cesti, preko noci i preko dana do sada, za sada nikakvih problema, jest da je tablica blatna ali niko se ne buni.

shogun:
Nece ti nitko dirat skuter 100%
Trazi potpunu lepinju za jest vrhunska stvar za dorucak

Skini si aplikaciju RainAlarm ako vec nemas tocna je 80%

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju