Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
ivano_007:
Pa valjalo bi skupit koju kintu, svak po malo donira (kako ko hoće i može), nama ne znači puno, korektoru bi lijepo došlo :icon_thumright: ovo je i financijski zahtjevan put bez obzira šta s purđetom ide :icon_biggrin:
Corector:
Ma kakvi, ni cut. Koliko god malo trosio, opet mi se nekako cini puno davati 100kn za benzin dnevno :D Sad je potrosnja 2.9/100km, dakle gubim 2dcl zbog kraceg prijenosa, najradje bi ugradio ljubocastog malossija :D. Do sada je reljef bio izuzetno lagan za savladavanje, tako da sam mogao ici na kombinaciju za vece putne brzine, al dobro je i ovako, cak mi 75-80gpsa jednostavno uvjetuju vlazne ceste, a i sigurnost je veca, jer da reccimo picim oko 100-tke, ja ne znam kako bi se proveo kad bi naletio na one džombe, makar sam tada imao 85gpsa.
Imati senzor vanjske temperature je prejebena stvar, recimo dok je bilo vlazno i oko 21*, skut nije htio bas ici u krajnju, ccim sam uletio u drugu toplinsku zonu sa gotovo trenutnih 28* skuter je poceo ici s lakocom brze i putna brzina je porasla.
U Albaniji sam donesao zakljucak da se putna brzina na istim okretajima (gdje je najveci moment) razlikuje za nekih 5gpsaa po danu i noci.
zvonkec92:
Jel se sjecas kad smo isli za pozegu, tamo kroz one vlazne sume di je i cesta bila ljigava meni motor nikako nije isao, pun gas a nis ne ubrzava dok smo taj dio prosli sve je opet bilo oke, nikad nisam pito ostale suputnike jel im se isto desavalo
dario007:
Ne sjecam se,trebalo bi ponoviti trip,pa cu ti onda znati rec :headbang:
Corector:
To ti je Zvonkec tako na svim agregatima, i tko je god tripovao, dozivio je onu situaciju da mu skuter ponekad ne ide niti niz neku nizbrdicu :D
Malo sam gledao dijelove, i imaju samo za kinescad, a piaggia jos nisam ni vidio...
Danas bi mogao oprati skuter, ono djubre je zapeklo vec posto je samo jucer skut bio barem 5x mokar ili vlazan, i zatim ga je sunce posusilo, prljavi su neki dijelovi koji se jos nikada nisu usrali haha
I nije mi jasno kako usere kofer pored 3 straznja blatobrana.
I preksinoc sam imao cimanjolu kod Zupanje, picim po mrklom mraaku, led rastura da vidim situaciju bokje nego po daniu, ali nesto se klima i lamata, reko jbt nije valjdaa zarulja pukla, odserafila se.... kad ono gremlia pokupio s prednjim svjetlom, i krila mu i dalje ostala u prisilnoj fazi rada ppd utjecajem strujanja zraka paa se projicira na cestu pod jakim svjetlom i izgleda X puta vece...
Osjetna prednost je Malossi DL spuzva naspram Polini DL rijetke spuzve. Usis mi je postao gotovo necujan, rijedja spuzva mi je nekad znala ici na zivce jer bi cuo usis kako traabunja. Realno, malossi je manje protocna,, i rekao bih da se malo i osjeti u startu i na pcetnom odazivu na gas, ali posto sam stavio novi remen i drugi centralni feder, ne mogu sa sigurnoscu to zakljuciti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju