Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
Corector:
Imam aplikaciju za kisu, dobra je, ali ove mjestimicne pljuskove koji smoce 5km ceste nemres predvidjeti.
Vidjet cu sutra za lepinju, ovi kiosci su mi vrh niti ne ide mi se u restoran, makar moram kombinirat. Ne znam.sta me ceka u Bugarskoj pa moram bit u kalorijskom suficitu, ako nista drugo dok mi zamorce negdje krepa...
Sutra su najavili neko usrano vrijeme, ispada da sam trebao danas tripovat dalje, ali koga jebe, ne zelim si stvarati nikakav hidraulicni pressing, veverica vozi i po kisi bez greske, a ja sam vodootporan s kisnjakom, rukavica.a, i vrecama za smece na nogama koje su kompaktne do bola :D
Samo Opusteno!
shogun:
Gledam sad ove slike
Jagode evro kratavci pola evro
?
Corector:
Danas sam prehodao iznedju 10 i 15km, i to cemo dodati u trip.
Tomi_ZG:
--- Citat: RunnerSukosan - 28 Svibanj, 2019, 22:33:28 ---Nije on ko ti da se usere biti kraj Zg tablica i to ne u Srbiji nego u Bosni!!! Kaze " maknimo se od pere stizu srbi s palijama kmeee" :laughing7:
--- Kraj citata ---
Mrale to je bila nigdjezemska iliti republika srpska ;D
Jel se sjećaš kad je Pero pred punom kafanom koja je u tom trenutku izlazila nakon fajrunta na sav glas izvalio KAJ,ak tada nisam pretrnuo nisam nikad :toothy12:
--- Citat: Corector - 29 Svibanj, 2019, 13:09:10 ---Jedan bata mi je preporucio da postanem srbin
--- Kraj citata ---
Nemoj mrale,jer ćemo te dočekat s palijama :laughing7:
Zanimljive su ti slike,al daj da vidimo srpkinje,hoćemo slike guzica :toothy9:
Corector:
Mrale ne smem da gledam tudje dupe, al ti mogu preporucit da dodjes u Nis.
Evo jedna specijalna samo za suhog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju