Tehnički kutak > Garaža
Opet Purejet, Runner 50
dario007:
Sta god da stavis nebus fulao...Bolje nego da radi na suho.
S vremenom cemo vec nac kombinaciju masti u spreju koja je najbolja za apliciranje u vilicu.
Moramo i kod mene odradit ovo,cijelu sezonu budemo,budemo i onda nis.Naravno bez BAMBUCE nista!
Tomi_ZG:
Baš je neopisivo gadan s ovim vizirom,al barem više nećeš odlepit kad vidiš sivo nebo :toothy9:
Corector:
Bata Tomi zna, nebo mi je uvijek plavo, j#bo sivo bokte :laughing7:
Corector:
Sivo nebo batebok, pa do kad vise?
Prema purejetu treba biti okrutan! Jer on to muski podnosi.
Nikakvi preparati, kremice, lubrikanti, lisice, vezanja, mirisi, tetosenja, bdijenja u nocima, molitve, plakanja, njezna odvrtanja i doziranja gasa nisu potrebna... Vec samo extremno, bez straha, samo pun gas kao na trkama....
Purejet, extremna strojarnica koja u planinama Crne Gore po extremnim kisurinama gazi cestu s odronima samo tako, po cijeli jebeni dan, i dalje preko Durmitora kao vrhunac bespuca i pravih dokaza sta je strojarnica...
Ovo kod nas sve je pickin dim i cisti amaterizam...
Jedino Molas osigurava sigurnost tijekom voznje gdje cak ne moras niti biti talenat, sve ostalo je kompromis, a to znaju najbolje oni koji su pali, a jos nisu vozili Molas. :laughing7:
Jutros opet kisurina, cim je prestala krenuo sam u napad. Auti spricaju iza sebe nenormno, kao da se snijeg topi, ali sajba obavlja posao za Oskara :headbang:
Masina umjereno isprskana, a nije mi jasno kako se kofer uspije isprskati pored toliko blatobrana :toothy12:
Corector:
Posto na Francuskom skuteru moras imati talijanskih dijelova da bi ga poboljsao, odlucio sam unaprijediti svoje purejete.
Jedini dio na purejetu s francicevim potpisom je ECU, moram priznati da me to jako zulja kad vidim i uvjeren sam da ce skuter jos bolje ici ako stavim ecu na kojem pise Made i USA ili pak, Made in Australia gdje je i purejet razvijen :headbang:
Ovog se odricem
A ovo apgrejdam :headbang:
Sada imam 100% NE FRANCUZA i 0% KINEZA.
Preostaje mi podijeliti slavu Talijanima, Japancima, Svabama i Australcima. :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju