Tehnički kutak > Garaža

Opet Purejet, Runner 50

<< < (20/20)

Corector:
Danas je otisao u dobre ruke, stekirao sam ga vise od godine dana, medjutim purejet frustrira jer ga ne mozes sjebat, jedan ti je dovoljan. Nesto kao prica s golfom dvojkom, prvo vozac ide ča... Ja sam polozio zavjet da ce vlasnik biti kako drugo, nego EXTREMNO zadovoljan, osigurana je vjecnost i sudbina kakve je zeljan svaki skuteras.

Rijesen kao mrtva serijala, cupa kao veliki i ide 85kmh. Stavio sam SC08 i ostali su malossi crni federi na kvacilu.prednje vilice sam podmazao i rade odlicno, imaju rupice za ubrizgavanje masti. A ne kao peugeot, izbusis rupice i vilica se ne podmazuje, i dalje je kamen.
Biti ce tu negdje u blizini, pa cu imati feedback, i sad mozemo osnovati klub s 3 potpuno ista Runnera :D

Stay pjurdžetiša!

Zigas:
Sretno novom vlastniku.

jurkec:
Novi vlasnik je oduševljen kako ide purejet strojarnica, jos ga cekam da se rega tu na forum pa da iznese svoje dojmove. Ja sam ga probal nakratko i mogu rec da ga je Pero odlicno ufazio, purejet ide ko zmaj :icon_thumright:

Corector:
S vama nekolicom pravih purejet fanova podijeliti cu iskustvo i shvatiti ce te da je ova prica jednostavnija od karba, i da moze biti zanimljiva, jer to nije nikakav bauk. Famozan je taj kontrast izmedju reputacije ovog skutera i stvarne situacije kad je u pravim rukama.

Samo u Zagrebu imamo 6 aktivnih ovakvih sivih Purejet Gilera, znaci samo u ovoj OEM kombinaciji. Jedan je bio fusavo prebacen na karb, i vratio sam ga nazad na Purejta, covjek je prosle godine bio u Karlovcu, i na Pagu od daljih voznji.

Filozofija koju sam zamislio je takva da dobijem jedan simbolicni iznos zbog ulozenog truda i istrazivanja pvog konecpta, a zauzvrat vracam podrsku i u konacnici istinske vlasnike potpuno upoznajem s ovim cudom, koje se opise u dvije magicne recenice.
Jer purejet je prica koja mora biti jeftinija od karba, a to zaista jest, od svakog, znaci ne postoji skuter kojo se moze jeftinije odrzavati i koji se moze moze izreparirati u vlastitoj reziji sto stvara veliku neovisnost o trgovinama.
Ono sto ja dobijem zauzvrat nakon silnih testiranja i dok sam dosao do cinjenica je manje nego sto tamo neki serviser uzme za redovan servis na skuter s karburatorom, koji doslovno skine i stavi dijelove, bez ikakvog mozganja, stelanja da to bude tip top...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju