Tehnički kutak > Garaža

Opet Purejet, Runner 50

<< < (11/20) > >>

Corector:
Ne nije ok kad si bio klinac :laughing6:

Soft kosta :icon_thumright:

Evo ga, docekao sam kraj radnog vremena od vulkanizera (svi ugradjuju zimske gume).

Sjeo Molas. Bog ubio brasno koji preporod!!! Runner je 5x udobniji, 50x bolji grip ima, sigurnost se osjeca :headbang: :headbang:

Provozao se u majici i za Oskara je, sajba neutralizira vjetar, dekica grijeeee.

I ubacio sam zadnji blatobran kod bloka.

Nivo antifriza sam smanjio na apsolutni minimum tako da masina sto prije zagrije tekucinu i da topli zrak kroz grill krene pod dekicu, ako ce se osjetiti uopce.

I podmazao vilice, znaci zakovale su mi na ovoj hladnoci, sad su kao nove, skakucu ko veverice :headbang:

Prvobitna ideja je bila staviti vijke s gumicama, ali opruga je preblizu tako da je isla guma + selna jer mi izbija ulje van na rupicu haha Stavio sam lancola u spreju, izbusio rupicu 2.5mm, a cijevcica od spreja lancola je 2.2mm. MAZITE USD VILICE!!!

Neda mi se ubaciti u prednje svjetlo ledicu, i iza u poziciji/stop ledicu. To je to, jedino jos o cemu sam razmisljao je da stavim satorsko krilo od vrha vizira do kofera :D

Poggiali:
ma to je to za kaponord  :headbang:

Corector:
Kako vilica jebeno radi!!! :headbang: :headbang: :headbang: Uljni teleskopi nisu potrebni :toothy10:

Pojavio se problem, nitko se vise nece smrzavati bez sajbe i dekice, a Molas je jebena brutala za zimu, mokro, pjeskovito, hladno, molas totalno jebe :headbang:

Ja vozim bez zimskih hlaca i bez dodatnih slojeva u moto jakni, bez pothladjivanja koljena, zglobova, ma icega. Debele zimske rukavice su mi cak i malo pretople, ali to je to, zimsko skuterce se isplati, zao mi je sto sam tek sad to skuzio.

Sad sam opet resetirao kilometrazu posto sam donirao benzin za kvada, ali ovako po osjecaju to ce biti dosta ispod 3l po jebenom gradu i sa ovom sajbetinom :headbang:

Za probijanje po najvecim ovim jebenim zimskim guzvama ovo mi je za Oskarq, pogotovo kad moram potegnuti od istoka do zapada, kroz kolonu barem 10km voznje...
Za Bozic razmisljam da mu stavim okolo sajbe Rgb ledice i mali bor na sredinu volana pa da to sve svijetli :toothy10:

Dax:
Fino si ti to skarabuđio
Vjerujem da ovaj vjetrobran radi svoje,ruzan je......ali ko ga je....ako sluzi svrsi

Ovaj lancol ti nije pametna opcija,pre rijedak je,za ovo vrijeme uredu,ali za ljeto bas i ne
Sve ce se isjedit po teleskopu
Trebas neku ljepljivu mascobu

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Corector:
Onaj tvoj ADK s kerqmikom mi se cini kao najbolji  :icon_thumright:

Ali evo, imam 2 vrste lancola u spreju (Motorex off road koji je rijedji i od Valvolinea koji je jebeno ljepljiv i prosao je testiranja na nogarama i drugim stvarima). Za sad semerinzi jebeno drze i nista ne curi, a kod tebe je bilo vise curenja... sad koliko utjece hladnoca na to, ili su bolji brisaci....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju