Tehnički kutak > Garaža
Opet Purejet, Runner 50
SF2 Freak:
Imao ja vizir , u da da imas problema sa njime na kisi recimo. Ako nije dobro uglancan , kapljice ostaju. Ali inace meni je taj vizir bomba.
Corector:
Vijecanjem je odluceno da ce zimski skuter biti ovaj Runner u stock postavci.
Vizircina je brutalna stvar, bez toga vise ne sjedam na skuter po zimi, nema hladnog propuha kroz kacigu, ne trrba bolesno debela jakna, predobro stiti ruke, prsa se ne hlade, ne smrcas, cak se ukuhavas ako imas previse odkece na sebi :headbang:
U steku imam gripove s grijanjem, mislim da nece trebati jer ovaj vizir stiti ruke, za sada je super.
Zatim ide dekica i ovaj runner je kompletan za zimu.
I ono najvaznije, Bridgestone Molas :frajer: Mogao sam staviti zimsku Savu, ili Savu Monsum jer ih imam na lageru, ali s obzirom da nisam u klubu padavicara sa skutera, ipak cu vjerovati svetosti iz Bridgestone kuce, i Molas ce tu da obavi posao za Oskara :headbang:
Samo purejet, samo Bridgestone :frajer:
SF2 Freak:
Iz Brigstone Hpuse jedino priznam Molas. I ovo su dobre gume , cak su tolko dobro da se mogu kupiti i za ŠTEK. Jer i nakon 5g mekana je guma.
Sve ovisi za kaj ti treba guma :icon_thumright:
Corector:
Hoop je majka za suhu i agresivniju voznju. Meni je to broj 1 guma.
Molas je isto jebeno siguran, s brutalnim gripom, jedino ima ogranicen nagib, ali da se prozvakati na racun jebackog kocenja i bezbriznosti na mokrom.
SF2 Freak:
Ja sam kupio skuter za hoop. Ok onda sam bio klinac nisam ni gledao dot gume ali znam da je bila ravna ko staklo. Inace nije drzala cestu a nije se dalo ni voziti sa njom.
Meni dok su dzabe gume koristim te koje imam. A sada da kupujem uzeo bi si K61 ili Diablo Rosso. Makar moram priznat od Save ili danasnji Mitas ima one Soft verzije guma i pise sa zelenim slovima Soft. E te gume su ekstremno mekane i uvijek me oduseve. I jos jedna stvar kod Save ... Cvili dok kuris gumu :hbusa:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju