Tehnički kutak > Garaža

Opet Purejet, Runner 50

<< < (9/20) > >>

Corector:
Ovaj skut je iznadprosjecno zanemarivan. Trebas uzeti u obzir i delozaciju Duleta Pacova, kojem sam osigurao drugo mjesto... Evo nek ode 1 cijeli dan na njega, i to je to, BOK, BOK mozes reci. :toothy10:

A gdje je zavrsetak price za karbosa nakon toga? :laughing7:

Ide 75kmh gpsa s nekim remenom ispod 18mm, al fino ubrzava i uvijek je ziv :icon_biggrin:

Sljedecih neocekivanih apdejtova garantirano nece biti :laughing7:

Corector:
Vec me nekoliko ljudi pitalo kako ide purejet ozivljena serijala kojoj je prijetio siguran otpis u djubre, pa evo snimke, sta drugo reci nego kao onda kad su serijale najbolje isle!

Dakle potpuno serijski Runner Purejet 50 u originalnom stanju potpuno odblokiran:
Uzmite u obzir da s nekim od 80kg ovaj skuter dolazi sigurno 2 sekunde ranije do 80kmh po satu!!!!!!!!!!

Jeste culi kako prede u leru? Bas je ufazen :toothy10:

Kad izmjerim potrosnju na mrtvoj serijali, i nakon sto odradim nekoliko experimenata, onda bih mogao staviti auspuh da dobijem jos bolje ubrzanje i vecu krajnju brzinu,makar cu se jos neko vrijeme cuditi koliko je zahvalna ova mrtva serijala i treba li mi multivar i jaci auspuh :headbang:

Corector:
Svakodnevno u pogonu bez ijedne primjedbe, grad/otvorena cesta  :headbang:

Za posao (svaki put s extremnom pouzdanoscu obavlja svaku duznost  :headbang:)

Za tripovanje (svaku tripcinu obavlja s lakocom i vraca se na odrediste makar se to zvalo Grcka :headbang:)

Za fax (vec 3 besprijekorno obavljene sezone  :headbang:)

Za skolu (2 sezone bez greske odvozio plavi nrg)

Purejet se dokazao i dalje se dokazuje na bezbroj nacina kao strojarnica, sve ostalo su igracke koje se brzo razbiju :laughing7:
Priznat od strane vise vozaca :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Bez serafljenja na tocki B

Bez neocekivane sekunde provedene na dizalici/ispod njega od trenutka kada se sve slozi :headbang:

BEZ laganja samog sebe!!!

Bez zajebancije.

Samo purejet :headbang:

Corector:
Novi apdejt. Izbunario sam sajbu od Vespe, i nikako da je probam na Runnera, i evo sad sam odlucio da isprobam. I pase na KLIK :headbang:

Uf sto je vruce postalo :toothy10:

Sad ono najvaznije, NISAM IZGUBIO SKORO NISTA KRAJNJE hahahahahhh JER PUREJET IMA MOC :laughing6: :laughing6:

A peza je s vizirom abnormalno gubila snagu i krajnju hahaha j#bo te takav moment :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Predobro, kako je jebeno zahvalan taj purejet, najbolji agregat ikad napravljen za 50ccm  :headbang:

Evo i snimka:

Poggiali:
javi jel se to cudo magli  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju