Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 50R - Prebi
SF2 Freak:
GHianeliju pucaju nosaci to se zna. U startu ga prevarit sa ojacanjem i gotovo.
Corector:
:laughing7: Pa Giannelli radi spuhcad od najtanjeg lima. Bas me zanima hoce li Suhom puknuti Yasunce posto pezini konji rasturaju sve zivo :laughing1:
Prebi:
--- Citat: dario007 - 18 Listopad, 2018, 17:06:28 ---Jesi pomislio da je radi krive montaze auspuh ostao napet na nosacu i da zbog toga puca?
Vec 3 sezone vozim Narda koji ima isti nosac pa nis ne puca,a vibrira i trese valjda duplo od tvog spuha.
--- Kraj citata ---
Kako mozes krivo montirat auspuh? Imas 4 vide 2 kod cilindra i dvi na nosacu za na masinu i tjt. Nista nategnuto nie bilo, lipo stavljen namisten.
Cinjenica je da je spuh realno smece, stedilo se na materijalu u izradi.
Suhi jel mi mozes rec di ga tocno ojacavas, sad kad cu varit ovaj k**ra* sta je puka da ga onda usput i ojacan.
Lezz22:
sta ti nije pametnije napravit nosac od ploce prokroma 2mm i znas da nece puknut sigurno jer varenje ovog hmm i nema bas neke srece
dario007:
--- Citat: Prebi - 18 Listopad, 2018, 19:34:52 ---
--- Citat: dario007 - 18 Listopad, 2018, 17:06:28 ---Jesi pomislio da je radi krive montaze auspuh ostao napet na nosacu i da zbog toga puca?
Vec 3 sezone vozim Narda koji ima isti nosac pa nis ne puca,a vibrira i trese valjda duplo od tvog spuha.
--- Kraj citata ---
Kako mozes krivo montirat auspuh? Imas 4 vide 2 kod cilindra i dvi na nosacu za na masinu i tjt. Nista nategnuto nie bilo, lipo stavljen namisten.
Cinjenica je da je spuh realno smece, stedilo se na materijalu u izradi.
Suhi jel mi mozes rec di ga tocno ojacavas, sad kad cu varit ovaj k**ra* sta je puka da ga onda usput i ojacan.
--- Kraj citata ---
Jako jednostavno mozes krivo montirat i onda auspusi pucaju.
Objasni korak po korak kako si montirao,pa cemo vidit jel to krivo...
Nemoj sad guglat i trazit na forumu,nego napisi kako si montirao.
Suhom je auspuh puknuo jer je kemijao tamo di nije bilo potrebe,flandju s federima je povario.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju