Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 50R - Prebi
Prebi:
--- Citat: lukazikaovic - 09 Listopad, 2018, 23:10:11 ---Odtad pa nadalje samo pivanje pod kacigon :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
haha i ja to radin kad neman sluse, ;Dnenosin ih uvik al cesce neg bez.
--- Citat: lukazikaovic - 09 Listopad, 2018, 23:10:11 --- i to onima sta uđu u uho.
--- Kraj citata ---
E pa te ja koristin, one sta imaju one silikonske umetke da udu u uho.
RunnerSukosan:
Tak tak da nista ne cujes pa te bolje spuca :laughing7: Na motoru su usi bitne koliko i oci, moze se do jednom...
PchelaUbica:
I ja se slazem s tim. Samo je pitanje kad.
Jednom prilikom sam bicikl vozio sa sluskama i osjecaj je uzas. Zato na skuteru necu ni pokusavat.
Prebi:
Ako ikad budete imali prilike kupit giannelli nemojte ni slucajno. Znaci g#vn% od spuha od 1000 kn kojem nosaci pucaju ko grancice suve. U 3 miseca 2. put da je puka, jebenog yasunia je auto pogodilo i utiralo ga u kolo skroz i nie puka neg se samo savija nosac.
Ovo g#vn% od rekorda se samo raspada. Uvik nesto suska, zvecka struze u njemu, ma odvratno nesto.
Ako ko ima yasuni r polovni/novi da prodaje za neku cifru koja me nece bacit u bankrot nek jav.
1. put je puka gori da se gornja vida uvidava u blok, tocno posri kruga kroz koji vida prolazi u blok.
dario007:
Jesi pomislio da je radi krive montaze auspuh ostao napet na nosacu i da zbog toga puca?
Vec 3 sezone vozim Narda koji ima isti nosac pa nis ne puca,a vibrira i trese valjda duplo od tvog spuha.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju