Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr 50R - Prebi

(1/28) > >>

Prebi:
Evo da i ja otvorin temu u garazi za ovaj skuter na nagovor drugih.  :toothy9:
Dakle radi se o Aprilia sr 50R koja je kupljena prije sezone s 12400 km za 8500 kn. Na 8000 je stavljen Drevo kit, sad ne znam tocno jel na 8000 km stavljen multivar i asupuh al nema veze...
Kad je dosla kod mene bila je cila sjajna, lik je namaza s necim da sjaji bolesno, ko iz ducana.

Uglavnom ja taj motor opce nisan vidija u zivo, lik je bia na forumu ima 1000 postova, na slikama i snimkama motor je izgleda ko iz ducana i bija san uvijeren da je odlican.  Kad je dosa oma san vidija da su gume za zamijenu.

Pa san uzea nove gume...

I tako srka se vozala na dnevnoj bazi, nekakvi mini tripovi, naganjanje po gradu itd...

Do pocetka 8. miseca je napravljeno 2/2 ipo tisuce km i tad je srka pocela jebavat... Ugl nesto je suskalo dok se vozila i krenilo je raskapanje, 1. san mislija da je klipnjaca dobila svoje i uzea novu radilicu, da bi na kraju ispalo da je bolcen pojeden... :laughing7:
Tako je srka dobila novu mf radilicu pune polutke, novu vodenu, koyo lezajeve, corteco semeringe, novi piaggio iglicasti,nove drevo karike i novu bolcnu od dreva.

Nastavak ove sage mozete procitati ovdije :       http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,110017.0.html

Od danas 01.10.2018. cu sve vezano za srku pisat ode da bude preglednije. :icon_thumright:

Prebi:
Zaboravija san napomenit da je u onih 2/2 ipo iljade km crka i puz pa san ga ekspresno u 2 dana zaminija. :toothy10:

Srka trenutno ovako izgleda.  ;D

PchelaUbica:
Ooo prebi pa lepo skuterce :)
Sta kaze gps sa drevanom?
Koja je to godina? Nema puno km

Prebi:
2011. godina
A gps kaze 98 sta je malo, moze to jos bolje malo.
Prevrtava od 25 do 40 i u krajnjoj malo i iman priliku uzest linearne polutke.
Kad sve to uglazbin ocekujen 100+ gps-a. :headbang:

dario007:
Kakvu priliku za polutke imas?

Inace morao bi izmedju 102 i 105 gps-a ici,u krajnjoj bide prevrtavao dokle god ne produzis getribu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju