Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 50R - Prebi
Pupo:
Super izgleda SR-ka. Kad bi uzimao nešto novo, dobro bi razmislio o SR-u.
Kako ti lagano turaš prste oko tog ventilatora dok sve radi. Ja se nebi usudio :)
PchelaUbica:
Ovaj novi sr mu nije no do koljena.. Nekidan sam ga gledao u trgovini , lijepo djeluje na prvu ali kad malo bolje pogledas plastike su ocajne. Jeftino izgleda naspram starijih modela
SF2 Freak:
Pa zna se da na piaggu puca nosac. Obavezno se zalije varom nosasc tamo di su seleni i bas tu di je tebi pikao uzme se flah 2-3mm i potegne do dole i zavari.
Rade ja sam to zavario jer kako Corector napisao. spuh je pretanak i di se spajala grana sa spuhom razlohalo se. Postao je glasan , klimav i pustalo je na sve srane. MEni je pukao iz razloga je je pre duga grana. Sada Yasuni ima limic dodatni za ojacanje i to je jedino pravo rijesenje. Jer taj limic ima i serijska bacva.
Corector:
Yasuni ima i deblju granu, ali ono uporiste svakako nije na odmet, samo ja bih stavio neki selen ili gumu koja ce apsorbirati vibracije :icon_thumright:
nrgmc2-tuning:
Moguće da ne napeto montiran na blok i cilindar. Imao sam ih jako puno na raznim skuterima i stvarno nisam imao problema, jedino šuškanje i zveckanje al bože moj za spuh od 500-900kn šta moš očekivati. Pravi spuhovi koštaju 200-300evra :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju