Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr 50R - Prebi

<< < (3/28) > >>

Prebi:

--- Citat: dario007 - 03 Listopad, 2018, 21:08:13 ---Ako se nije lagano vrtila,onda je sfusao.Sad kad su semerinzi gore ti to nemres ni skuzit bas.

Meni ti se na mc2 isto cuje taj prizvuk turbine na lagana turiranja,al nemam one gume koja povezuje dekl i plastiku di vuce zrak,pa bi rekao da se to ventilator cuje.

--- Kraj citata ---
Nie meni ko turbina, ona pišti, meni je zvuk ko da usisaje neki zrak. Al vis meni je ta gumica sta dode na poklopac pukla, iman je ja al nije u komadu, mis je u komadu al ima pocetak i kraj ako me razumis, odvojila se. Moguce da je od nje...
Jel ima to di kupiti, moguce kad tu usisaje grak da ona ne brtvi dobro i zrak bizi van i proizvodi se taj zvuk.

--- Citat: dacerovs - 03 Listopad, 2018, 21:12:37 ---
--- Citat: Prebi - 03 Listopad, 2018, 19:53:55 ---Jebentiii, ja san tek sad skuzia.....
Kad je men dosla masina od ovog kao mestra radilica u blokovima se okretala ono teze neg stara, al san mislija da je to zbog tog sta je sve novo unutra. Ustvari meni se sad cini da je on nju zaboravija malo udrit gumenin cekicen sa svake strane...
Jel se to centriranje sad moze odradit il tria sve skidat opet?
Al cek ako je nije centrira onda nebi ni cilindar moga lipo sijest?

--- Kraj citata ---
Ako ti to majstor nije napravio, tj. premjerio mjernim listicima luft izmedu radilice i bloka te otkocio radilicu, onda se lezajevima ne pise dobro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
ahahja a to znan i ja da in se crno pise ako nie otkocija, al to mi ne stoji uz ovog mestra haha

E a samo da vas pitam ovo, prije nego se lezaji raspu jel oni prolupaju, prozuje.. Jel dadu neki znak da je njihov zivot gotov, jer nisan siguran za ovaj zvuk da su lezaji + kvalitetni koyo jaoan lezajevi, stavljeni su prije malo manje od 1000 km.
I koje su poslijedice kad se raspe lezaj? Ode sve u masini u picku materinu?

sry sta vas tlacin  :binkybaby:

Corector:
Lijepa je ova SRka, bas mi je fina.

Prebi:

--- Citat: Corector - 03 Listopad, 2018, 21:37:18 ---Lijepa je ova SRka, bas mi je fina.

--- Kraj citata ---
Hvala hvala  ;D
Lipa je i men, zato mie i ža sta iman problema vakvih s njon...

ee nisan ni navea da srka ima opletene lajtunge  :headbang:
koci bolesno

Prebi:
Cudna je ova aprilija jeba je pas...
Ka san ostavia podlosku, kalotu, bolcnu, zupcanik onog zvuka usisavanja zraka nema. Znaci neku vrag u prijenosu je, tako da me se jebe, nek usisaje sta oce glavno da nie unutar masine.

lukazikaovic:
reka san ti da probas ventilator zavidat na misto di nije predviđeno. imas ona 4 utora a ti ga probaj zavidat di ih nema zna se on cut.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju