Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 50R - Prebi
Prebi:
Ljudi el se more vozit skut bez ventilvara? Ovako ko na snimku sa san napravija, zubcanik, kruna ova, sajbica i matica?
Ako ne more sta bi se dogodilo ka bi vozija bez njega?
SF2 Freak:
--- Citat: lukazikaovic - 09 Listopad, 2018, 15:23:30 ---reka san ti da probas ventilator zavidat na misto di nije predviđeno. imas ona 4 utora a ti ga probaj zavidat di ih nema zna se on cut.
--- Kraj citata ---
Potpis , i uvjek ce se malo cut ventilator. Pa jbt pa to se cuju pera kroz vijetar. Kao thule na autu kada se vozis iznad 80kmh. Vrati ventilator i ne paradiraj.
Prebi:
--- Citat: SF2 Freak - 09 Listopad, 2018, 18:47:59 ---
--- Citat: lukazikaovic - 09 Listopad, 2018, 15:23:30 ---reka san ti da probas ventilator zavidat na misto di nije predviđeno. imas ona 4 utora a ti ga probaj zavidat di ih nema zna se on cut.
--- Kraj citata ---
Potpis , i uvjek ce se malo cut ventilator. Pa jbt pa to se cuju pera kroz vijetar. Kao thule na autu kada se vozis iznad 80kmh. Vrati ventilator i ne paradiraj.
--- Kraj citata ---
Ma nisan ja ni vozia bez njega, ovo je skinut samo da se vidi el se cuje prijenos il masina. Al kuzis cudno mie jer se ovako nije cuja nikad, krenia se vozit i ima san slusalice i u jendom trenu samo cujen nesto cudbo, skinen sluse i on usisava...
SF2 Freak:
sam nek usisava mozda ti se crijevo od dekla odpojilo pa se jace cuje. Slozi kak ti receno i teraj ga dalje. Snimit cu ti svoj kak se cuje :frajer:
aragonY:
Ventilator plasticni se hoce razlokati ali to nije taj zvuk odnosno niie "zvuk turbine". Kod mene se nov razlokao nakon pređenih cijelih 650km (kvalitet -_-) i pocelo je rondati u prenosu kao da zvecka zeljezo od zeljezo a ustvari ventilator dobio luft ispod krunice..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju