Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 50R - Prebi
PchelaUbica:
Jel i na njega pasu ditech polutke?
Pa dosta je i to, ali steta snagu ne.iskoristit sto kaze rade :)
Prebi:
--- Citat: PchelaUbica - 03 Listopad, 2018, 13:46:09 ---Jel i na njega pasu ditech polutke?
Pa dosta je i to, ali steta snagu ne.iskoristit sto kaze rade :)
--- Kraj citata ---
Pasu, srka ima piaggio masinu, samo je airbox drugaciji.
--- Citat: dario007 - 03 Listopad, 2018, 12:39:04 ---Kakvu priliku za polutke imas?
Inace morao bi izmedju 102 i 105 gps-a ici,u krajnjoj bide prevrtavao dokle god ne produzis getribu.
--- Kraj citata ---
Nasa san par ljudi sta ih prodaju, mogu ove jedne uzest za 200 kn. Al ne bada mi se u brzinu kad iman onaj usrani zvuk. Kad san skinija prijenos i vratija ga zvuka nie bilo neko vrime, par km. Sad se cuje i kad je leden motor, a nadan se da nisu lezajevi.
Jel mogu ja kako lezajeve provjeriti bez rastavljanja blokova?
Prebi:
Jebentiii, ja san tek sad skuzia.....
Kad je men dosla masina od ovog kao mestra radilica u blokovima se okretala ono teze neg stara, al san mislija da je to zbog tog sta je sve novo unutra. Ustvari meni se sad cini da je on nju zaboravija malo udrit gumenin cekicen sa svake strane...
Jel se to centriranje sad moze odradit il tria sve skidat opet?
Al cek ako je nije centrira onda nebi ni cilindar moga lipo sijest?
dario007:
Ako se nije lagano vrtila,onda je sfusao.Sad kad su semerinzi gore ti to nemres ni skuzit bas.
Meni ti se na mc2 isto cuje taj prizvuk turbine na lagana turiranja,al nemam one gume koja povezuje dekl i plastiku di vuce zrak,pa bi rekao da se to ventilator cuje.
dacerovs:
--- Citat: Prebi - 03 Listopad, 2018, 19:53:55 ---Jebentiii, ja san tek sad skuzia.....
Kad je men dosla masina od ovog kao mestra radilica u blokovima se okretala ono teze neg stara, al san mislija da je to zbog tog sta je sve novo unutra. Ustvari meni se sad cini da je on nju zaboravija malo udrit gumenin cekicen sa svake strane...
Jel se to centriranje sad moze odradit il tria sve skidat opet?
Al cek ako je nije centrira onda nebi ni cilindar moga lipo sijest?
--- Kraj citata ---
Ako ti to majstor nije napravio, tj. premjerio mjernim listicima luft izmedu radilice i bloka te otkocio radilicu, onda se lezajevima ne pise dobro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju