Bez ikakvih problema stizemo u Pozegu, doduse u dugim rukavima jer je zahladilo...
Pokusavamo doci do viseg nivoa ishrane i Zvonkec zove jednog kolegu da nam preporuci nesto, bili smo extremno zadovoljni ovdje
Malo Pozege
Nasli se s Mraletom, obisli Pozegu, i otisli na cugu do Jaksica gdje nas je docekao kolega Kruno s foruma. Svaka mu cast na preporuci koju nismo stigli probatiu Kutjevu, gdje nas ceka vrhunska pizza... medjutim nismo stigli otici tamo, tako da smo odsjedili malo, vidjeli neobicne obicaje gdje zene dolaze traziti muskarce u kafanu, pa evo, koga zanima, rado cemo ga uputiti, diskrecija je zajamcena makar se tamo sve sazna
windows screenshotPred sami mrak, krenuli smo prema nazad, sto god to znacilo, ali rijec nazad ili povratak je u banani, medjutim okrenuli smo vodu na nas mlin i izbrasnarili smo povratak kao nikada >>> razgledavanjem
Pozdravili se s Krunom, ispratili Generala i idemo na jug. U igri su bile razne kombinacije, medjutim zadrzali smo se na vise lokacija, tako da smo odlucili odabrati najbrzi put do Zagreba, jer bitno nam je bilo kvalitetno provesti dan, a za povratak kako ispadne, a ujedno i najtopliji put smo birali tako da izbjegnemo nenaseljena podrucja i sume po noci.
Putem sam izgubio ekipu iz retrovizora, vracam se i imam sto za vidjeti, tu stoji valjda nekoliko dana
screenshot windowsu NG smo popili kave i razgledavali, i razgledavali, i razgledavali, pokusavali smo razgovarati ali smo kao pravi turisti samo razgledavali. I tako smo mi razgledavali, i odlucili pogledati kako izgleda Novogradisko glazbeno ljeto koje je taman zavrsilo, ali svejedno mi smo razgledavali. Izgledalo je kao da se tucemo, ali mi smo se brinuli da nekom nesto ne promakne razgledavajuci ovaj divan grad. Rade je od razgledavanja zaboravio cigarete i upaljac, ali to mu niti najmanje nije smetalo jer je razgledavao. Od velike zelje za lizanjem, samo bi dosli do hladnjaka u slasticarnici i razgledavali smo neke nove nevidjene kombinacije. Dobro, da skratim, u Novoj Gradiskoj smo razgledavali, a i Zvonkecovo motorce su razgledavali, tako da je to sve normalno. Razgledavanje u Novoj Gradiskoj je lijepo, ne znam zasto nam to nitko nije rekao do sada.
Napravili smo malo duzu pauzu u Krizu gdje se javljaju prve naznae da je netko na rezervi, ali to je najmanji moguci problem. Inace bi za tripove trebalo ponesti 2m obicnog crijeva i nema brige
Tu sam provozao Zvonkecovo motorce i poseban je dozivljaj voziti nesto tako
free screen capture softwarePicimo do Ivanica i tu vec nastupa lagana panika. Ostavljamo Radeta i Suhog, a Zvonkec i ja idemo traziti bengu koja radi u Ivanicu. Petrol ne radi, ali Konzumova pumpa vjecno radi... Inina takodjer nije radila...
Nakon uspjesnog tocenja energije, najradje bi opandrcili autocestom, medjutim reko necemo se zajebavati, pa idemo preko Jezeva na Rugvicu uz Savu. Tom cestom sam do sada prosao par puta, i muka mi je od nje, najruznija cesta kojom sam se ikada vozio, fuj.
Nekako izbijamo na Rugvicu i to brasnarimo s 120kmh tko je mogao i uskacemo na Slavonsku aveniju sve do Citya East. Tamo je Daily poceo zveckati i eto belaja, ali sve ce se to rijesiti...
Eto na brzaka ispisano, dobra voznja, dobra ekipa, sveukupno nas je bilo 8 tako da je to za Oskara, dobra vibra se osjeti
Evo i jedan prosjek brzine na 66km od blizine Okucana do Kriza sa 50ccm skuterom, Peugeot Elystar Purejet 50, multivar + TT auspuh, i remen 17.7mm.
Radujem se novom tripu