Da lijepo je krenulo,prvo od N.Gradiske do Ivanic Grada nije nijedna pumpa radila.Sreca base je na otvorenom drzao oko 3.6L prosjeka,uz cijelu ekipu je to najveca potrosnja i k tome Power ima najmanji tank,pa sam se na mrtvoj rezervi dopeljao na pumpu.
Onda smo Zvonkec i ja zalegli na Slavonskoj i drzali tako do Citya 120ak gps-a,mrtva trka.Odlucimo stat kod Citya da pricekamo decke,rastanemo se i da dalje nastavi svaki svojim putem.Tu smo se s ugibalista prebacili na parking i tu sam skuzio da nesto rošta u masini,mislim si u sebi auspuh se odserafio.Gledamo mi spuh,sve ok,osluskujemo i zakljucimo da je zvuk ih dekla.Nista dekl dole,kad radilica u debalansu(citaj krak felsa) i dobila je povecani luft.Tu smo jos smisljali kaj i kak sad.Kod Zvonkeca doma smo jos jedan put nabrzaka provjerili i odlucili da Power ide na prikolici doma.Nisam htio riskirat da pukne krak ili se rasipa termogrupa od otpiljaka.
To je sto se tice skutera...
Deckima svaka cast na tripu,bilo je odlicno,domacini Ljubo i Toni su nas lijepo ugostili,isprobali smo SR-ku i malo se potrkali da odmjerimo setupe.
Sukosanca smo posjetili,podruzili se,bili kod Krune u kafani gdje se ne vidjaju svakidasnje stvari.Posjetili i N.Gradisku gdje su bila neka muzicka dogadjanja,pa smo pjeske zvrndali onuda.
Uglavnom sve u svemu odlican trip i odlicno drustvo.Da se nije desila havarija,sve bi proslo odlicno,ovako sam zadnjih 30km presao na autoprikolici.