I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Izmjeri sirinu tubova suhi
Uff kako si me sad nabrusio sa ovim slikama,jos u istoj boji Daj malo vise informacija,koje prerade su bile na nosacu,kakav je bio po pitanju vibracija?Od cega si kiler/ventilator koristio?Ja planiram vxr-ov selen slozit na serafe u bok rame.Nakopao sam i nosac masine koji serijski pase uz minimalne prerade da masina stoji u centru.Pisat cu o svemu kad dode do te faze,da olaksam buducim cunerima.Blok ce se burgijati naravno,a bilo bi steta ne liznuti malo novu termogrupu da se razdjevici.Glavu sa visom kompresijom i onda blok i termogrupu ne diram vise ni pod razno.Jedino kad ga unuk naslijedi,ako mu bude prespor...Vilicu od vxr-a imam u planu,isto i prednju felgu sa 5 rupa,jer je moja sa 3.Onda i 260mm prednji disk sa sportcitya i neku bolju celjust.Za sad je u planu staviti ga na cestu,pa lagano u hodu rijesavati finese.
A jesi me nahvalio... Nebu dobro heheheSamo ti to finjak jos obrusi i to bu to. Jedva cekam vidit slozenu pilu, drzim fige da to cim prije stavis na cestu
j#bote ja mislio rade objavio novi post U kojem je prva rijec BAM I NABACENA masina Scimao me nrg...Vxr vilice su previsoke, jos na 13 col je jos vislji. Vjeruj mi, trrba ti sto nizi skuter.Razmisli recimo o malagutijevim kao sto suhi ima, onaj ZAPIKNITI prednji kraj je perverzija, skuter na 80kmh mijenja smjer kao piaggio na 10kmh s brutalnom lakocom.Ja sam.na svom.runneru otisao u kontra smjeru zbog vxr vilica i bolje se uprqvlja originalni ovjes. I sad sam hendikepiran zbog glupe vilice koja je previsoka.A kad se stave malossi vilje svi vele da je jebenica, stoga razmisli i ugledaj se na malossija ili batu Suhog koji je napravio jeben poso i skidam mu kapu, jer lik na +100 gpsa plese na pezi, a piaggio bi se opasno zavijugao .
A di je snimka kak ovlašteni serviser fušari?
Rade,bi li mi rekao koja je dimenzija unutarnje rupe od tog diska i razmek izmedju repa serafa?
To mraleeeee nedaj se Puno srece ti zelim na projektu,ako sta zatreba javi!Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Znaci elektricna vodena ide u funkciju Podrzavam