Staje,mislite da sam odustao??
E nisam...slaze se pomalo.Konacno sam uhvatio malo slobodnog vremena.Sr150 je raskopan u atome.Tocno kad sam zavrsio,naletili cigani sa kamioncekom ko naruceni.Brzo fleksom odfleksao brojeve i utrpao im ga u kombi.
Iz blokova sam izvadio lezaje i semeringe,da nebi bilo iznenadjenja u vidu kirnanja bloka.Na srecu je sve uredno.
Gospodin nrgmc2tuning je doletio do mene,malo procakulali,popili koju pivu i donio je zipov nosac da se lagano moze kemijati oko nosaca masine.
Kupio sam i dekl sa mehanizmom i zadnju celjust,narucio radilicu,lezaje,selene,semeringe,prirubnicu,iglicasti...
Pala su i neka mjerenja,Dax je bio telefonska podrska.
Da sad ne kacim sve slike,jer jos nemam selene u bloku pa se mjerenje mora ponoviti.
Razmjeren je kotac i u centru je u odnosu na spoj bloka.Odredjena sredina debele i tanke cijevi na nosacu.
Povucena i linija na podu sa kojom je poravnat blok i zacrtane usice na podu.(male crtice su 50cc blok)
Kad se sve linije poravnaju,ispada da se ovako mora preraditi nosac.7mm desnu stranu pobrusiti,odnosno prevariti,jer na cijevi imam samo 4.5mm.Inace ruke na zip nosacu su 15mm pomaknute u desno u odnosu na nrg nosac.Mozda ce se dati izvuci prerada bez ikakvog varenja,a da masina bude u centru.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk