Tehnički kutak > Injection

Piaggio NRG Power PUREJET, ispravljanje tvornicke greske

<< < (11/13) > >>

SF2 Freak:
Da da da ja poluistinu prica i gluposti.
Prvo si krenuonti kada si rekao da manje trosi od pezw i da bolje ide.

Corector:
Ajmo.spam u smece :toothy9: Kad bides napisao nesto pametno onda cemo razgovarati

rs50e9:
super izgleda energija, bas novo djeluje
dajem mu 30.000km uz redovit servis
been there, done that

nego uletilo mi nesto dok sam citao da se ide u DE??
do not like, jer mislis da je istina dok ce bit tebe biti ce anjsprica na 2t skuterima

Corector:
To su ti kombinacije, kaj se tice injectiona, ja ti ga mogu popraviti preko telefona. Povjeri to i to, ako je tako onda napravi to i rijesio si ga. Jer tocno znam svaki jebeni detalj pod kojim vrijednostima radi i kako se tocno ponasa, to radim samo pod odredjenim fer uvjetima... :icon_thumright:

Samo nitko nece to platiti nego se ko pi c ke poberu i zaborave me zauvijek. Masu puta su me nasamarili tako, dok nisam konacno odlucio da vise nikome nista ne vjerujem.

Znaci dodju ti i obecavaju sve i svasta u startu, predstave se kao netko i nesto da padnes na dupe...
Zadnje sta je popularno je brutalno cijedjenje na telefon, nazovu me kao free hotline i cijede me, i dnevno tako po nekoliko puta, block lista je povelika i dobije se prefiks SMRALE ako nanjusim jednosmjernu korist... Ja mislim da je to bezobrazluk, i jos me smara u sred sezone kad je minuta dragocijena, jer ja nikada nikoga tako ne trazim, prvo te ne podcjenjujem, a ako sam zadovoljan uslugom onda je to i opravdano.
Dobar si kad nekome nesto za dzabe rijesavas, a kad bi ja nesto trebao, frende, tko te jebe nemam vremena. Dozivio to masu puta.

rs50e9:

--- Citat: Corector - 30 Srpanj, 2018, 18:04:58 ---To su ti kombinacije, kaj se tice injectiona, ja ti ga mogu popraviti preko telefona. Povjeri to i to, ako je tako onda napravi to i rijesio si ga. Jer tocno znam svaki jebeni detalj pod kojim vrijednostima radi i kako se tocno ponasa, to radim samo pod odredjenim fer uvjetima... :icon_thumright:

Samo nitko nece to platiti nego se ko pi c ke poberu i zaborave me zauvijek. Masu puta su me nasamarili tako, dok nisam konacno odlucio da vise nikome nista ne vjerujem.

Znaci dodju ti i obecavaju sve i svasta u startu, predstave se kao netko i nesto da padnes na dupe...
Zadnje sta je popularno je brutalno cijedjenje na telefon, nazovu me kao free hotline i cijede me, i dnevno tako po nekoliko puta, block lista je povelika i dobije se prefiks SMRALE ako nanjusim jednosmjernu korist... Ja mislim da je to bezobrazluk, i jos me smara u sred sezone kad je minuta dragocijena, jer ja nikada nikoga tako ne trazim, prvo te ne podcjenjujem, a ako sam zadovoljan uslugom onda je to i opravdano.
Dobar si kad nekome nesto za dzabe rijesavas, a kad bi ja nesto trebao, frende, tko te jebe nemam vremena. Dozivio to masu puta.

--- Kraj citata ---

pa kad ne kuze spiku
meni je doslovce gust i neki djir to kod vas......sjecam se kad mi je kolega tomi rekao da ga bacim u savu....pa trazio razne mehanicare, naletio na vas. i stvarno ste maheri
sad ako nema tebe, tko zna mozda ce stvarno morat skut u savi ic  :)
jos smo nakon servisa isli po drugi skuter za servis, raspricali se itd. meni je to dozivljaj bio  ;D

imao sam si zacrtano ostavit vam skuter preko zime(kako smo i bili pricali prosli put) i uletio mi je taj stan pa sam to adaptirao 4mj. pa beba porasla u dijete, treba vise s njom delat......i evo ga skuter tek izvadio u sred sezone...a prije sam ga vozio na minus 5

tak da sam i ja dalje za da vam ga ostavim na zimu  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju