Tehnički kutak > Injection

Piaggio NRG Power PUREJET, ispravljanje tvornicke greske

<< < (10/13) > >>

Corector:
Danas isao raspiriti gremline i nakucao sam 94kmh po satu ma 10200rpm. Dakle mrtva serijala, ubrzava linerano i ne staje, ne znam jesam li ja lud, ali ostavljam sve aute samo tako, od semafora do semafora me nema nitko, na Slavonskoj picim lijevom stranom.
Najradje bih ga ostavio takvog, samo novi remen i ima da bude jos bolje. Vozio sam na desetke serijala, i purejet i ditech idu najjace od svih.

Dosla mi je i mhr replica... Najbolje bi bilo sloziti na karbosa i izgasirati je, al nema sanse, posluziti ce u experimentalne svrhe na purejetu...

I vidio tripera iz Ceske, s Hondicom pcx ak se ne varam, sudeci po smjeru kretanja, krenuo je doma...

Odvozio sam 40km s energijom, jos nisam izgubio niti jednu kockicu goriva, sjedalo je manje udobno nego na starom runneru, ima ostre linije koje se i osjecaju, ali prvo se treba naviknuti pa onda donesti zakljucak je li za trip ili nije.

Trebalo bi isprobati i ditech polutke, prvo ce na triperskog runnera bas me zanima kako ce igrati, bolje sigurno

dario007:
Ja tog sc46 na serijali nisam mogao navrtiti preko 9-9.2 t okretaja na krajnjoj,cak ni s mrtvim remenom.Kako si ti uspio neam pojma...?

Corector:
Vrti se purejet samo tako, na 82 po satu krene prevrtavanje od 9000rpm. Remen mi se nije dalo mjeriti jer ce ionako novi gore, makar ovaj odlicno sluzi, ne rastez se a star je. Osketi se siroki powerband.

Purejetova spuhcad su otvorenija, zbog manje emisije iz termo grupe i pa nemaju jak katalizator i enormno zagrijavanje auspuha.
Jos je ovaj E3 malo je priguseniji od purejeta iz 2003

Ovaj ima drukciji miris od euro2, i jos kad nista ne dimi, mogao bi proci pod 4T :laughing7:

dario007:
Zanimljivo,nes je Suhy spominjao da nisu isti auspusi,al sam bio uvjeren da je u krivu.
Vidim i da se u ubrzanju vrti soma okretaja vislje od karbosa.

Kaj onda i ovaj ima 5.3gr role u orginalu?

Corector:
Suhi uvijek prica gluposti, i poluistinu, ali ovaj put je zaista bio u pravu jer je cuo od mene.

Purejetov auspuh se najlakse prepoznaje po M8 ili M6 serafu na grani auspuha.

Serijske rolice su mu 5.3gr, vrti se vise od karba. Ali i karbosa kad odblokiras, 6.4gr mu je pretesko i trazi u vecini slucajeva 5.8gr pa se vrti na nekih malo preko 8trpm.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju