Tehnički kutak > Injection
Piaggio NRG Power PUREJET, ispravljanje tvornicke greske
zvonkec92:
:laughing7: Napeto je napeto
Corector:
Danas sam odlucio zavrsiti powera.
Dakle pumpa je smjestena u podnocu, vakunska mikuni je izbacena. Stavio sam sva nova crijeva.
Nestalo mi novih selni pa je uletila rabljena, na silikonska stavljam male vezice
Kasnije sam stavio crijevo iz jednog komada jer sam nesto experimentorao s T komadom..
Remen je prva ugradnja, dakle 7500km
Imao je i mali prsten na variomatu
Remen i mlohavi mikroremen su prva ugradnja
Kod purejeta semerinzi ne cure, ni radilica ne puca
Oem narandzaste 5.3 rolice koje se ne troee
Debil je sipao obicnu vodu u sistem hladjenja, sve je uspjesno isprano sa sodom, i ulio sam.cistu vodu da provjerim jel je boja, i tek nakon toga sam antifriz slozio
Po satu ide tocno 90kmh, dakle mrtva serijala sa 7500km nikad servisiran prijenos. :headbang:
Primjetio sam da je auspuh tisi, i manjak susa u startu u odbosu na modele iz 2003 godien, pogledam u homologacije i ovaj novi nrg je tisi za 6db u odnosu za stari, dakle malo su mu jos prigusili spuh.
Bit ce to zvijer kad se otvori s auspuhom i kad se odradi servis prijenosa nakon 13 godina :headbang:
zvonkec92:
Bokte sva hrđa sa talijana prešla na francuza, nakon sat vremena renoli zahrđo alnaser pa su Tomi i clan MarioCroatia gurali po cesti da ga upalimo na guranac. bem ti talijansku hrdu i francuski auto
Corector:
Evo snimka kako ide energija, skroz serijska :headbang:
Servis mu jos necu raditi dok se ne opredjelim na konacni setup.
PS molim da se obrisu komentari od Suhog, jer su svi bez argumenata i dokaza, netko tko ne shvaca cijelu pricu jos ce povjerovati na silne lazi. A i dosta sam dugo do drzao na tapeti za razliku od njega koji mi je odmah brisao postpve u svojoj temi jer sam ga doslovno ubijao u pojam za pezu, i s javnom tajnom za sve kvarove i izmjenjene dijelove i suludo ulaganje u nesto sto u konacnici opet ne ide, samo sto je to istina pa zaista boli za razliku od lazi koje su smijeh :laughing7:
SF2 Freak:
Jebat kaj leti . najbolji je taj pjurdet poslje peze koja trosi manje a jos bolje ide. Sada idem snimiti i dokaz. Budi spreman za tronznamenkaste brojeve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju