Tehnički kutak > Injection

Piaggio NRG Power PUREJET, ispravljanje tvornicke greske

<< < (8/13) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: Tomi_ZG - 21 Srpanj, 2018, 15:56:09 ---
--- Citat: Corector - 21 Srpanj, 2018, 15:27:19 ---Dok sam ja tu purejet ce biti najbolji izbor :headbang:

--- Kraj citata ---
A kaj kad odeš u nemčiju za par tjedana?  ;D

Jedino ak ćeš edukovat najmlađeg buraza da ti bude produžena ruka

--- Citat: PchelaUbica - 21 Srpanj, 2018, 15:54:11 ---Love is in the air haha  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Kaj je najbolje kad se sretnu skoro da se grle od sreće  :toothy12:

--- Kraj citata ---
  :biggrenlove:

PchelaUbica:
Pa vidi se. Ne znaju iskazat ljubav na lijep nacin pa to rade  na ovaj  :toothy9:

Corector:
Purejet znaju raditi jos 2 meni bliske osobe, a kad ga slozim ja sve znam na pamet preko telefona. To i to, tako i tako AKO SLUCAJNO treba.

Vi nemate pojma sta je purejet, ikolikp se on brzo i ciljano popravi. Nema sekiranja, nema jebavanja u mizak, ili je nula ili jedan.

Frendic, ti si za psihijstiju jer si potrosio na tisuce i tisuce kuna u ono polukinesko fransucko zamorce od peze koje NE IDES MJESTA, i koje opcen. NE IDE i KVARI SE, ostaje u bespucima velebita, u Zaboku, pred nadvozbjak Lesnine, kod Kvatrica...... da ne nabrajam dalje. Dakle zaostao si,ne trazis napredak jer si zabrijao, ZATO I JESI UVIJEK ZADNJI i vuces se kao da si potegao rucnu u brdo. Cak ni dobar start nemas, a imas malu masu. PA NISTA NEMAS A SVE ZNAS! Da mi je znati gdje si popio svu pamet svijeta.

Nemas pojma za bolje i zatucan si samo s pezom.

Odi mijenjat ulje, ili pezu koja te sigurno ceka, to dam klincima s romobilima da rade.

Kad se naucis spojiti 2 zice na bravi na 5 zica od instalacije onda mi se javi.

Ja se barem ne pravim pametan za nesto o cemu jemam pojma!!

SF2 Freak:
daj popravlja tvornicke ciganske greske i suti. Jebe se meni za te tvoje zice i pumpe. Nikada necu imati te problem i tvornicke greske. JEbe se meni samo te navodim na pravi put. Nikada vise neces morati spajati zice brave , pumpe premjestati baloncice tuckati.

Corector:
A jadan, pogubio si se, odi u minus da bi si apgrejdao pezu za koju zivis :icon_thumright:

Jer Nrg ce uskoro na cestu pa cemo ti se opet smijati i rugati. Nek si ti sve rekao svoje do sada, a sad slijedi DRAG RACE pa da te ubijemo do kraja s tim zamorcetom. :hello:

SLIJEDE DJELA :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju