Tehnički kutak > Injection

Piaggio NRG Power PUREJET, ispravljanje tvornicke greske

<< < (7/13) > >>

PchelaUbica:
Hahahha koja si ti kraljina. De ga proteraj kroz cetke

Corector:
E slusaj, posto si pametan i hrabar, i pikiras purejeta.

Javi mi se na pm.

Ja cu ti sve pokazati da vidis sta je stroj od skutera, imas priliku provozati 6 purejeta , serijale,sa auspuhom 70ccm, dodji vidi i bas me zanima kakve ces dojmove odnesti.
Dozivjeti ces istu sudbinu kao i ja, znaci komplet cu pregledati skuter, doraditi sve sta treba i nemas brige. Racunaj da ce ti to ulaganje biti extremno malo!!!! A ti samo pisi na papir i nakon pdredjenog broja kilometara ces iznesti dojmove da se mozemo skupa rugati.
S tim da obavezno me pozovi da vidim sta hoces uzeti, jer ako ie netko s cekicam lupao po purejetu onda ti se vjerojatno i je isplati jer ima dosta krpanja nakon takvih mesara.

Ako zelis zaboraviti serafljenjq,drkarenja, raspadanja,crkavanja, zovi i dodji :icon_thumright:
I zaboravi narucivsnja,cekanja i ostale gluposti,samo originni dijelovi kojo su na njemu ce trajati i trajati , jer purejetova gumena prirubnoca je bolja od metslne pezine (ima 20mm promjer i nikad je odlazi) :icon_thumright:

Zao mi je samo sto ljudi nemaju muda, misle da pricam gluposti, a navozao sam se bez greske kao nitko. Dok sam ja tu purejet ce biti najbolji izbor :headbang:

I garantirano ce biti brzi boljo jaci od peze, za to cu se odmah angazirati i polomiti ako treba, nece nama tu neke peze pustati hvalospijeve, kad se to desi, samo upalis purejeta i nestanes mu iz vidnog polja :headbang:
I slusati ces price od peze drivera, pa sponjal sam se, ja nemam plastiku volana pa se nemam iza cega sakrit, preteska mi je zadnja glavcina, remen mi je star, samo to bides slusao dok u purejetu niti ne znas sta je jer je sve od prije par sezona slozeno i netaknuto.

I za purejeta ne treba haK clanarija,to samo za pezu vrijedi kad se ide inatit purejetu i onda se jos pokvari na tripu hahahaahahah kakav smijeh, peza se ide dokazati damoze sto i purejet i crkne na velebitu, i onda opet crkne iz drugog pokusaja hahahahahaah kako jadno napaceno zamorce. I kad jednom slucajno tripje, e onda peza je bolja na temelju jednog ostvarenog tripa, kako bebasto i djecije fore hahahahahaah a ceka je jos dvadeset tripova, a u tih dvadeset ce minimno cetrdeset puta crknuti i trokirati, u medjuvremenu ce i flisnuti jer peza nemre dugo biti stabilna na 2 kotaca.

SF2 Freak:
Ljudi koji pikiraju pjurdeta su za psihijatriju. samo naslov kaze... Pjurdet tvornicka greska , to ko da hoces tenisicu sa odljepljenim džonom i onda si ju domazaljepis i kazes imas najbolju tenisicu.
Zakopaj se u dzubre sa tim mopedom jer drugo nisi ni prstom tako.

PchelaUbica:
Love is in the air haha  :laughing7:

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 21 Srpanj, 2018, 15:27:19 ---Dok sam ja tu purejet ce biti najbolji izbor :headbang:

--- Kraj citata ---
A kaj kad odeš u nemčiju za par tjedana?  ;D

Jedino ak ćeš edukovat najmlađeg buraza da ti bude produžena ruka

--- Citat: PchelaUbica - 21 Srpanj, 2018, 15:54:11 ---Love is in the air haha  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Kaj je najbolje kad se sretnu skoro da se grle od sreće  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju