Tehnički kutak > Injection
Piaggio NRG Power PUREJET, ispravljanje tvornicke greske
SF2 Freak:
Kakav gnoj ne da smrdi nego i curi na sve strane :vidiga:
dario007:
Daj suhi nemoj jebat po temi,imas offtopic pa se ispucaj tamo... :icon_thumright:
Corector:
Pusti Suhog nek prica kaj god zeli, i ja sam bio zavidan sto purejet stalno vozi doo se karbos kvari, samo sam mudro sutio i INTERESIRAO SE i PRPVJERAVAO je li to zaosta tako, a nisam srao na pamet jer ja MISLIM da je moje najbolje, jer misliti je drek znati. A trazim sto nize troskove i sto duzu trajnost uz vrlo dobre performanse.
To samo govori o tome koliko mu smeta sto je purejet bolji, i kad je vlasnik crnog nrg 50 purejeta, moj buraz izbrasnario pezu i sad nemre nis reci :laughing9:
Meni to nista ne smeta, jer znam da sam objektivan i da sam u pravu, jebe se meni sto je talijan i purejet boljo, da je francuz to ucinio, poklonio bih mu paznju i interes. A to da se pravim lud tvrdeci da je vjecno zamorce dobro, e toliko slijep nisam.
Da podsjetim overkill, veli buraz: vozim se ja normalno oko osamdeset, kad eto ti peze i zalegnutog Suhog koji prolazi pored mene, ja isto zalegnem, prestignem pezu i samo mu odlazim... :laughing9:
SVAKI purejet ce biti superiorniji od peze kojeg cu sloziti, jedino je elystar malo sporiji jer ga jebe francuska aerodinamika, ali piaggio purejet je izdrzljiviji i pouzdaniji.
ZIVIO NRG POWER :wav:
Serijski talijan koji ce u svemu izbrasnariti pezu, i tuningu masine, i kotaca, i zadnjih amortizera i prednjih vilica.
Kupis Nrg powera i izbrasnaris Pezu koja je na Stage 6 levelu, to se zove MUDROST :headbang:
PS narucio sam malossi MHR Replicu, cijena? U skladu s purejetovim troskovima :D ....
aragonY:
--- Citat: Corector - 19 Srpanj, 2018, 19:11:43 ---
PS narucio sam malossi MHR Replicu, cijena? U skladu s purejetovim troskovima :D ....
--- Kraj citata ---
Tooo se cekaloo ;D ajmo mrale visi nivo :headbang:
Corector:
Aaaa Mralee ici ce bome replika, evo sad sam ga prvi put provozao i utegnut je uuuuuuuu, kupit cu mu nove gume marke RUBER jer je za to stvoren..... kako je jeben za vozit VISI NIVO mamicu mu, vilica radi ko nova :headbang:
Reko budem ga sutra, pomalo cu, i vrag mi neda mira, precvikam puknuti dio crijeva, spojim i GASS. Moram i tps zamjenoti jer je kripl pokusao stelati ler gas na 1000rpm pa ga je izremetio...
Samo AJNSPRIC osim narandze,makar razmisljam da ga SWAPAM
:headbang:
A otpisano smece s novom novcatom radilicom neka trune, jos par dijelova nek ode i ovo francusko smetliste cu rado odbaciti, zakacit za purejeta i s momentom purejeta razvucati pp cesti dpk se ne raspadne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju