Tehnički kutak > Injection

Piaggio NRG Power PUREJET, ispravljanje tvornicke greske

<< < (3/13) > >>

Corector:
Ma neda mi se tucat pare jer sam postao najveci steker po tom pitanju :toothy12:

Evo ga, primio se posla oko zamorceta, jucer mi se strgao alat za presanje O ringova pa sam danas napravio novi i odmah riiesio Nrga.

Bome kripl ga je fino iskasapio. Evo video prvog paljenja i vjecnosti, ono sta sam preslozio, ostaje tako vjecno.
PS molim da se termin vjecno ne poistovjecuje s karbosima...

Likcina je izjebao tps, razdrkario ga...

Uspio je spigati metalbi dio dizne

Pokidao je i O ring

Na kraju sam je uredio i testirao

SF2 Freak:
jos jedan drek u dvoristu. Da preusmjere kanalizaciju iz Save kod tebe niko nebi ni skuzio kod tebe u kvartu.

Corector:
Nemas pojma o purejetu.
Nemas pojma kako je voziti slozenog purejeta koji se ne kvari, to nikad neces dozivjeti s francuzom.
 Vozio sam masu peza, vozio sam masu purejeta, zapravo, imao sam ih. Ja o pezi znam jako puno toga, toliko, da nisam ni danas dobio neke odgovore koje znam, a da ne govorim o purejetu. I tvrdim da je peza sranje :icon_thumright: Samo se zivciram s francuskim smecem, a ovo je milina za raditi, i jos kad sve lijepo slozis i znas da neces dirati vise, nego ce se samo prasina nakupiti i serafi ce se zapeci lagano... a ne da me jebe u mozak svako malo i non stop nesto serafim po istom...

I ovo je jos jedan purejet koji ce napeglati pezu, u APSOLUTNO SVEMU  :laughing9:

Imas pravo na svoje misljenje, kad dodje drag race samo cu se smijati dok budem snimao kako jeftini purejeti satiru prep(l)acene peze :toothy10:

dario007:
Cestitke za skut,neka bude vjecan!
POWER se drzi ko mutav i trazi da gore nakacis minimalno 70cc,kako bi to iskoristio.

daj naserafi street racea na serijsku glavu,nemoj me sekirat  :headbang:

E da kreteni su bas zakomplicirali s te dve pumpe,ovak na pamet bi rekao da budes imao mjesta za uglavit pumpu di si naumio,odma si i nosace napravis na mjestima  di je stara bila...

Corector:
Razmisljam, polako slazem, odugovlacim dok je sve rasklopljeno i razmisljam kako cemo...

Mikuni pumpa odlicno radi, ali zajebi ti to, trazim maksimalnu pouzdanost, tako da cu nju izbaciti i visak crijeva. Za nosac cu vidjeti, mislim da mi je cak bolja opcija da ga u ralicu zaserafim, i onda se pumpa natakne na U profil na KLIK.

Originalna crijeva od piaggia nakon 2005 godine su puno losija od onih iz 2003 godine.Drukciji je materijal, smjesa, ova novija su dulje prozirna i cine se dulje novima, ali postaju brze porozna. Imao sam dosta losih iskustava s Novim runnerima karbosima...

Jebiga, kina talijan, ali sreca pa je ono najbitnije super, ovo se zamjeni i ucini vjecnim, a ne francuz, ono najbitnije je problem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju