Tehnički kutak > Injection

Piaggio NRG Power PUREJET, ispravljanje tvornicke greske

<< < (5/13) > >>

dacerovs:

--- Citat: aragonY - 19 Srpanj, 2018, 20:39:25 ---
--- Citat: Corector - 19 Srpanj, 2018, 19:11:43 ---
PS narucio sam malossi MHR Replicu, cijena? U skladu s purejetovim troskovima :D ....

--- Kraj citata ---

Tooo se cekaloo  ;D ajmo mrale visi nivo  :headbang:

--- Kraj citata ---
Jesam ja to dobro procitao il me pivcuga vec roknula????!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
MHR Relplica ce se sloziti  :headbang:

Prvo ce se malo sepuriti kao serijala i igrati s pezama :toothy10:

Experimentiram i s LEDicom, bome ubija brasno u mraku bolje nego ijedna peza, to mi je najvaznije jer to znaci da ce se bolje voziti po mraku nego ijedna peza po danu.

TopPerfomance4:
Na višem nivou ovo ima samo u nas da se stavlja alu 70 cilindar na efi skut i vjerovatno će bolje ić i manje trošit od pola karboša

dario007:
Daj linkuj te ledice,mogao bi apgrejdat svoja svjetla... :headbang:

Corector:
OP OP

Custom Proizvodnja se nastavlja, nosac za pumpu je slozen, od nrga mc3 :headbang: skratio sam duzinu crijeva za 1 metar.

Pumpa je u podnici ispod rezervara, sad ce teziste biti jos EXTREMNIJE.

Extreman je gust kad od starih dijelova apgrejdas skuter da bude BOLJI OD TVORNICKOG, i extremno je dobro kad ti niie apgrejd samo kes kojeg lupas u zamorce, kreativnost na prvom mjestu, divis se uratku i uzivas jer si ga slozio vlastitim rukama :headbang:

Mićina vakum pumpica je vani, radi za Oskara, ali ne treba mi..

Hrpa suvisnih crijeva takodjer leti u djubre.

Umjesto 120cm crijeva do pumpe,sadace biti 20cm :happy8:

Naravno, u konacnici stavljam nova visokokvalitetna silikonska crijeva i armirana iz Hansa Flexa, jer ne dozvjavam kineska g#vn# i iz lokalnih docana da idu na purejeta.
JESTE LI ZNALI, da moji purejeti nemaju zamjenskih kineskih dijelova, cisti i bez toga, jer cim stavim jedan odmah je postao kinez.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju