Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (100/105) > >>

dacerovs:
Mislim da je ovdje prisutan placebo efekt.
Znaci masa ljudi je imala taj spuh na BBjcima i nikome nije bio dobar, pogotovo start, jedino mozda krajnja brzina malo veca.
Al ajd, ako ti kazes da ide bolje, onda ide bolje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aragonY:
Na big bojleru ne treba dirati karb kad stavis rezonu?

Fićo98:

--- Citat: Corector - 24 Siječanj, 2020, 13:16:31 ---Mrale obavezno stavi selnu na top, vrlo brzo ce vibracije odvaliti cijev auspuha.

Daj ustupi neki djir po ulici :D

--- Kraj citata ---

To najmanji problem za selnu, a za video cu morat pomoc zvat haha

--- Citat: dacerovs - 24 Siječanj, 2020, 13:19:37 ---Mislim da je ovdje prisutan placebo efekt.
Znaci masa ljudi je imala taj spuh na BBjcima i nikome nije bio dobar, pogotovo start, jedino mozda krajnja brzina malo veca.
Al ajd, ako ti kazes da ide bolje, onda ide bolje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Hmm, to me bas zanima kako se ponasat nakon neke duze voznje, kad se posteno zagrije

--- Citat: aragonY - 24 Siječanj, 2020, 13:40:45 ---Na big bojleru ne treba dirati karb kad stavis rezonu?

--- Kraj citata ---
Iskreno provozao sam ga cca manje od 3 min tek toliko da vidim kako se ponasa, trenutno se nit gusi nit davi od goriva.. Budem za koji dan kad selnu sredim za top onda cu ga bas tjerati da vidim kakva ce boja svjecke bit, ali to ce sve bit na forumu ne brini 😉

v3kac:

--- Citat: Fićo98 - 19 Prosinac, 2019, 10:04:27 ---Evo mene da iskoristim ove tako zvane zimske dane, ako se ovo zovu zimski dani onda neka i potraje, ovako dok sam na slobodnim danima isao sam staviti od sp180 getribu pa evo da krenem s pticom..

Ovako imao sam dosta problema s zvonom kvacila od kako sam blokove promijenio, ako bi isao skidati zvono nikako nebi islo dolje, vukao ili ga lagano s cekicem lupkao nista ga nece skinut, nisam nigdje nasao na forumu problem s tim, a rjesio sam problem sa radapcigerom

Zatim klasika, skidanje spuha, felge, glavcinu i napokon skidanje getribe. Nakon otvaranja getribe bilo je spene i isprao sam lezajeve i ostatak unutra

Namazao diht masom i vratio sve ostalo kak ide, uz to cekam i placu da narucim 172ac malossi i da je onda sve novo i pic mic  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nece ti dugo durati taj sekundar na ljepilo, iz razloga kaj dihtung služi kao podloška dapaće, NUŽNO je sačuvati komadić starog za provjeru kad stigne novi da su identične debljine.

dario007:
Piaggio 2t nema dihtung na poklopcu getribe,ide diht masa i stegne se,tako da nema brige...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju