Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
v3kac:
ako je u originalu tako onda je ok, ali ako nije, a gore mi se čini da je bio dihtung postoji dobra šansa da počne šteketati.
aragonY:
Kad se sjetim koliko sam se jedanput napatio da izrezem dihtung od klingerita za poklopac getribe chinarellija jer nije bilo za kupiti.
Izrezbario ja to skalpelom sve fino, sav ponosan na sebe sto sam odradio po PS-u, postavio, zavrnem sarafe, stavim ulje unutra i miran. Kad navecer lokva ispod skutera, procurilo negdje ispod klingerita ;D rasklopim opet, stavim diht masu, pustim da se osusi i gas, nikad problema hahah
Fićo98:
O boze haha, a desava se
v3kac:
--- Citat: aragonY - 25 Siječanj, 2020, 13:33:57 ---Kad se sjetim koliko sam se jedanput napatio da izrezem dihtung od klingerita za poklopac getribe chinarellija jer nije bilo za kupiti.
Izrezbario ja to skalpelom sve fino, sav ponosan na sebe sto sam odradio po PS-u, postavio, zavrnem sarafe, stavim ulje unutra i miran. Kad navecer lokva ispod skutera, procurilo negdje ispod klingerita ;D rasklopim opet, stavim diht masu, pustim da se osusi i gas, nikad problema hahah
--- Kraj citata ---
Da se razumijemo ja volim diht masu jel je jednostavna brza i pouzdana ALI preskakanjem osnova dolazi do velikih zajeba
Fićo98:
Evo da se malo javim da se nesto malo radilo na roxu
Vec zadnjih par mj kad bih isao palit roxa preko alnasera nekako bi mrcvario bezveze, mislio sam da je slab akumulator, otisao u tokic i kupio novi akumulator 8ah i nakon toga bi alnaser isto mrcvario, posto koce financije bio sam prisiljen malo stavit roxa s strane..
Nakon nekog vremena kad bih isao palit skuter na alnaser relej alnasera bi poceo skljocat.. Nakon par dana muke s sarafima izvadio ja alnaser i isao ispitat direktno preko akumulatora, nista se ne desava alnaser je mrtav nikakve znakove zivota nije pokazao.
Rastavio ja stari alnaser kad ono raspao se sav unutra, iduci dan sjeo u otisao u auto kreso narucio novi alnaser bio je nekih 300 i nes kn s nekim popustom izasao je oko 200 kn
Evo slika starog i novog
Slozio ja to i sad uredno pali preko gumbica sto je olaksanje za noge :notworthy:
Evo video kak pali
Za sada jos preostaje relej zmigavaca novi nabaviti jer i on je prdnuo i nekako s nekim vidit spojit obrtaljku i jos nastimat blokadu, bit ce spreman za registraciju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju