Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (99/105) > >>

Corector:
Mrale nemas sta slaviti zimu kad ce te neki kvar u sezoni zajebat i eto te opet na onoj dobroj staroj, u sezoni stoji pokvaren, a zimi dok se popravlja, godisnja doba ne postoje, samo osjet za toplinu treba slusat.

Fićo98:
Evo malo update za Bb-a, cekam toplije vrijeme za regu da mogu na drum izac

Ovako narucen je Leovince zx u solidno stanju za okej paru, dogovorio sam se s covjekom za preuzimanje spuhceta i u roku od 12h sam preuzeo spuh

Evo koja slika

Pricekao da sunce izade van i krenuo s radovima, maknuo bacvu od sp180 i stavio leosvinjceta
Slika prije

Slika poslje

Nazalost nisam dobio selnu za top, ali imam u steku od yasunia pa cu nju iskoristiti

Evo i video

A dojmovi su odlicni ili za oskara, BB ide dosta jako, odlicno.. Ali sa spuhom se jos bolje katapultira, dosta je startniji.
Sad jos preostaje da narucim 24mm frgic, pa me zanima narucit li sa ebay? Isplati li se uopce narucivat od Kineza ili?

Kinez22:

--- Citat: Fićo98 - 24 Siječanj, 2020, 12:21:22 ---Evo malo update za Bb-a, cekam toplije vrijeme za regu da mogu na drum izac

Ovako narucen je Leovince zx u solidno stanju za okej paru, dogovorio sam se s covjekom za preuzimanje spuhceta i u roku od 12h sam preuzeo spuh

Evo koja slika

Pricekao da sunce izade van i krenuo s radovima, maknuo bacvu od sp180 i stavio leosvinjceta
Slika prije

Slika poslje

Nazalost nisam dobio selnu za top, ali imam u steku od yasunia pa cu nju iskoristiti

Evo i video

A dojmovi su odlicni ili za oskara, BB ide dosta jako, odlicno.. Ali sa spuhom se jos bolje katapultira, dosta je startniji.
Sad jos preostaje da narucim 24mm frgic, pa me zanima narucit li sa ebay? Isplati li se uopce narucivat od Kineza ili?

--- Kraj citata ---
je to onaj koji je bio na fejsu za nekih 700kn? ja sam ga mislio uzet al uz malo istrazivanja sam procital da je zx za BB cisti promasaj, tako da ne znam al glavno da si ti sretan

Fićo98:
Na kraju ga je dao za 500kn.. Pa razlika se osjeti svakako i u medu ubrzanju i na startu  :icon_thumright:

Corector:
Mrale obavezno stavi selnu na top, vrlo brzo ce vibracije odvaliti cijev auspuha.

Daj ustupi neki djir po ulici :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju