Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
Fićo98:
Bok ljudi i evo mene napokon da predstavim svoju lepojku.. nije vise ono moje zamorce koje nije moglo da prati ostale uglavnom vidi se po naslovu... doslo vrijeme da se zaposlim i da si i ja nesto posteno priustim... nakon dugog mog mukotrpnog gledanja i trazenja skutera po oglasima,napokon sam naletio na ono sto sam planirao da i sam radim .. ali tu je jedan takozvani moj plus i moja racunica je izasla jeftinije nego da sam turpijao,brusio,cekao, itd (iskusio s batinom,tako da znam vecinu vremena i novca sto sam ulozio)..... i nakon mog dugog pisanja evo napokon da predstavim svoju dugoooocekivanu ljubav .. u pitanju je Yamaha Aerox,ali na njemu je masina od aprilie sr 150cc..motor kad sam vidio na oglasima odmah sam rekao ti si moj i niciji vise.. uglavnom iskesirao hiljadu evrica za motorce i sad u petak idem na regu i uzivancija... da ne citate bas sad toliko puno evo neka slika :
skoro da zaboravih napisat,jos dan danas ne mogu vjerovat da sam prodao batinu i nabavio ovu zver koju sad imam... nadam se da cu doci na jedan od meetova u zg ako ce bit pa da dodem i da se pohvalim novim strojem,a za tuning nisam bas siguran jer ide i ovako cist dobro i dovoljno (mozda jednog dana kad bude slabo,ali cisto sumnjam)
dario007:
Najpametnija stvar koju si mogao napraviti,naravno pod uvjetom da je swap uredno napravljen.
Cestitke i zelim puno sretnih i bezbriznih kilometara! :icon_thumright:
di.ky.73:
Mislim da je to bivsi rox od clana andy s foruma
Corector:
Jos jedan piaggio fan :icon_biggrin:
Je, to je od Andy-a bivsi Rox. Ja sam vidio nekoga na tom Roxu u Zaprudju, cudno ga je vozio, kao da se boji Moci koju oslobadja taj agregat, jesi to ti bio prije 2 tjedna?
Sad ces nas sve izbrasnarit bokte, pa taj rox s tobom ce ici ko raketa.
SF2 Freak:
Cestitke stari. Imas pravi pilu. Rox sam po sebi ima odlicne vozne osobine jos masinka gore jaka i milina.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju