Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
Corector:
Taj se seraf od zadnje glavcine mora pokusati razvaliti. Ja nisam imao tih problema na energiji. Desava se i na 50ccm, pogotovo kod ovoih sto vole van asfalta voziti.
Fićo98:
Kako mi je je ove godine sezona propala iduce godine se vracam na cestu, ovako nabavio sam si getribu od sp180, pa da bi taj potencijal getribe iskoristio cekam nadolazeće blagdane da mogu naručiti po akcijskim cijenama 172ac.. Sad eventualno jednog dana uzet i veci frgic ali to vec drugom prilikom
Corector:
Mrale pa kako si uspio dozvoliti da ti propadne sezona? Nesto strasnije i okrutnije josnisam cuo :o
Fićo98:
Evo mene da iskoristim ove tako zvane zimske dane, ako se ovo zovu zimski dani onda neka i potraje, ovako dok sam na slobodnim danima isao sam staviti od sp180 getribu pa evo da krenem s pticom..
Ovako imao sam dosta problema s zvonom kvacila od kako sam blokove promijenio, ako bi isao skidati zvono nikako nebi islo dolje, vukao ili ga lagano s cekicem lupkao nista ga nece skinut, nisam nigdje nasao na forumu problem s tim, a rjesio sam problem sa radapcigerom
Zatim klasika, skidanje spuha, felge, glavcinu i napokon skidanje getribe. Nakon otvaranja getribe bilo je spene i isprao sam lezajeve i ostatak unutra
Namazao diht masom i vratio sve ostalo kak ide, uz to cekam i placu da narucim 172ac malossi i da je onda sve novo i pic mic :icon_thumright:
zvonkec92:
Mrale vidi kako je ljepo vrijeme a ti šarafiš, haj na drum malo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju