Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
Corector:
Za novcanik je spas samo purejet, to ima da se ispostuje! Sve ostalo se placa i to se osjeti, na uskracenim karadjokinima, na uskracenim mnogo cemu...
A znaci od tog cice si ga uzeo, lik ga je pazio na gasu znas kako. Tocno sam.skuzio da ne zna vozit skuter, a kamoli nabudzenog roxa propinjaca.
Aj nek ti je sa srecom, nemoj se samo razbit, pamet u glavu prije svega. Moj savjet ti je da zablokiras gas na pola za pocetak i tako se vozi 1 godinu. Ali bas se vozi, a nakon toga divljaj ako vec planiras.
S tobom BB ima.moc, dok ja kad vozim BBa samo.se razocaram, ko fol imam nesto, a ono kurcina. Radje vozim 50tku i znam na cemu sam. Ili sve ili nista :toothy12: :toothy12:
Fićo98:
--- Citat: Corector - 27 Lipanj, 2018, 19:16:42 ---Za novcanik je spas samo purejet, to ima da se ispostuje! Sve ostalo se placa i to se osjeti, na uskracenim karadjokinima, na uskracenim mnogo cemu...
A znaci od tog cice si ga uzeo, lik ga je pazio na gasu znas kako. Tocno sam.skuzio da ne zna vozit skuter, a kamoli nabudzenog roxa propinjaca.
Aj nek ti je sa srecom, nemoj se samo razbit, pamet u glavu prije svega. Moj savjet ti je da zablokiras gas na pola za pocetak i tako se vozi 1 godinu. Ali bas se vozi, a nakon toga divljaj ako vec planiras.
S tobom BB ima.moc, dok ja kad vozim BBa samo.se razocaram, ko fol imam nesto, a ono kurcina. Radje vozim 50tku i znam na cemu sam. Ili sve ili nista :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Nema sanse da idem na sljeme s njim :).. a sto se tice ganjanja vozim ga i ovak bez blokade ali jako,stvarno lagano na gasu
dario007:
Pero jesi to u trovacnici bio? :sad1:
On topic:
Samo lagano dok ti malo ne sjedne,ima vremena za nateravanje i budzenje...
RunnerSukosan:
Cestitke na kupnji ali pazi se sranja i nikada van svojih mogucnosti!!! Steta bi bilo roxa upaprit...
Ako bude trebalo dijelova po povoljnoj cijeni javi se... Savjetujem ti mikuni tm 24
Corector:
Nemoj na Sljeme, radje odi do Marije Bistrice ak ces se ic vozit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju