Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
ljubo46:
Aaaa vidi roxa od moga kuma Andya ;D :toothy12:
To je najbolji rox u nas
Bravo cestitam :icon_thumright:
Vec je stjuniran on lagano tako da nemas sta
Jedino ako bas mozes nabavit 172 malossia i pwk karb 24
Toni46:
Rox je savrsen kao i napravljeni swap. Poslije rege skidaj taj blatobran :toothy3:. Puno sretnih kilometara zelim :happy8:
Fićo98:
--- Citat: dario007 - 27 Lipanj, 2018, 17:36:10 ---Najpametnija stvar koju si mogao napraviti,naravno pod uvjetom da je swap uredno napravljen.
Cestitke i zelim puno sretnih i bezbriznih kilometara! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala i nadam se nekom iducem Dragu kad se vidimo :icon_thumright:
--- Citat: Toni46 - 27 Lipanj, 2018, 18:26:13 ---Rox je savrsen kao i napravljeni swap. Poslije rege skidaj taj blatobran :toothy3:. Puno sretnih kilometara zelim :happy8:
--- Kraj citata ---
naravno to nosim alat sa sobom i odma tamo skidam ispred stanice hahah :icon_thumright:
--- Citat: ljubo46 - 27 Lipanj, 2018, 18:05:00 ---Aaaa vidi roxa od moga kuma Andya ;D :toothy12:
To je najbolji rox u nas
Bravo cestitam :icon_thumright:
Vec je stjuniran on lagano tako da nemas sta
Jedino ako bas mozes nabavit 172 malossia i pwk karb 24
--- Kraj citata ---
pa mislim da nema potrebe nisam bas neke velike kilaze i ovako me jedva osjeti kad ga vozim hahah :icon_biggrin:
Fićo98:
--- Citat: Corector - 27 Lipanj, 2018, 18:01:36 ---Jos jedan piaggio fan :icon_biggrin:
Je, to je od Andy-a bivsi Rox. Ja sam vidio nekoga na tom Roxu u Zaprudju, cudno ga je vozio, kao da se boji Moci koju oslobadja taj agregat, jesi to ti bio prije 2 tjedna?
Sad ces nas sve izbrasnarit bokte, pa taj rox s tobom ce ici ko raketa.
--- Kraj citata ---
to je jos vlasnik od kojeg sam kupio ... ja nisam mogao vjerovat kad sam vidio lika u tim godinama da vozi takvu "turpiju
Fićo98:
--- Citat: SF2 Freak - 27 Lipanj, 2018, 18:03:10 ---Cestitke stari. Imas pravi pilu. Rox sam po sebi ima odlicne vozne osobine jos masinka gore jaka i milina.
--- Kraj citata ---
u pocetku sam mislio uzet roxa cistog 50cc i onda masinu stavljat,zatim sam se cuo s ovim momcima iz zga i sami su priznali da je to znanstvena fantastika metnut tu masinu gore .. tako da je ovo spas za novcanik i moje vrijeme :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju