Sta se prvo umori kad vozis purejeta? Vozac
Al dobro je, ne forsiram se, znam.gdje su mi granoce i to postujem tako da ne izlazim iz zone komfora. Imam.osjecaj kao da godinama putujem...
Stigao u Sarande, bog te ubio i Albanske planine, pa jos mi je samo to trebalo, kad se budem vracao necu ici uz obalu, makar pegliram sve na sto naletim
Jug Albanije je jako egzotican, vise mi se svidja nego Sjever koliko sam vidio...
Pao mi je runner s nogare dok sam ga slikao j#bo mu #og mater, udubio mi malo i auspuh i poceo je prditi na grani. Ispizdio sam nakon par kilometara i dotegao otpusteni seraf od udarca.Taman je krenuo padat kad sam okinuo blic i zatresla se zemlja
Svjesno sam ga stavio na nkgaru na sumnjivu podlogu... kasnije sam skuzio da mi je to bio znak kako mi je vec pun k**ra* te Grcke ,ne moues je dohvatit da si bog dragi. Ali iskulirao sam...
Ja ne znam sta se ovo desava, ali sad mi je i prednja guma masakrirana, potrosili se rubovi, a sredina citava
Definitivno sam siguran kako sam na putu barem tri mjeseca
Do ove Grcke doc, j#bo te zivot, pa ja sam spreman dat 100€ onome tko ode A NE ODUSTANE, sebi cu dic spomenik
Ponovio bih jos ovakvo sto jos jednom, ali u timu, s tim da za to treba barem 20dana da se iskulira
@Matija, niske, nisu izdefiirane, ja ih osobno jos nisam dozivio. A posto nisam nista jebao danima,a nemam bas uvijek niti interneta,biti cu u problemima ako se budem morao olaksati
Vidio sam ih sinoc namecene za izlazak, ja sam samo gledao u extremno lijepe zgrade, trotoare, i imaji jebenu pjescani plazu u Vlore-u...