Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
Corector:
Ja to nikad ne cistim radi neke prevencije, to ulje i voda se stvaraju u zanemarivom postotku i masina ga kroz svoj rad niti ne osjeti.
Dakle to je mit.
Takodjer je mit ucestalo odlazenje svijecica, a to je se desavalo zbog toga sto su regulatori lagano propisali i smjesa je bila prebogata.
Postoje dobre serije regulatora i one lose. Dobri mi jos nikada nije riknuo X xx puta...
Sad nastupa problem zvan 2003. godina, tu ima svega, ako je skut lose skladisten oko njega ima dosta posla uglavnom oko ciscenja, i to je uglavnom neisplativo jer treba po 2 dana crncit oko skutera ono bas zapet i odradit kompletan pretres kojo se naravno nigdje ne radi osim na ozbiljnim strojevima i restauracijama, i onda ti na kraju kaze pa skuter vrijedi 8 kuna. E pa napusi se kurca i kupi si novi sa euro 4 normom.
matija84m:
Da da. Niko ne cjeni taj posal.
Ljudi ne kuze kolko tu ima posla i zajebancije da se dovede u top stanje kako bi skuter bil pouzdan. :icon_thumright:
Daniel jet:
Dali se u rh može kupiti regulator tlaka i gdje, danima ga tražim i neuspjelo.. :dontknow:
Oliverxxx:
Poslao sam ti u pm broj iz Siska...to je moj bivši Jet koji se prodaje u dijelove i možda još ima regulator.
Corector:
Imam ti ja u steku kak god trebas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju