Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
Daniel jet:
:notworthy: da propiso je. tnx corector, sada samo da nadjem gje kupiti regulator posto jako tesko nalazim djelove za tsdi. sve sam vec promjenio osim struje i ove gluposti... hvala...
Oliverxxx:
Mislim da imam negdje u garaži taj regulator...dajem za pivu...
rs50e9:
tek sam sad procitao ovu temu, nisam prije naisao na nju
dodje mi sad ic rastavljat ditecha kako je sve plug and play
moram priznat da nisam znao za ovo skidanje skorenog plavog loctita, tlak sam uvijek ispustao metodom kssss dok odvrcem serafe tek nakon zvuka kkksssss na cik-cak metodu skidam casicu.
meni su prije par godina(4-5god) provrtili serafi u casici, jel to od cestog skidanja regulatora(punio se emulzijom- minimalno jednom u 2mj sam to radio al i tuko kilometre tad na ditechu) ili sam to zeznuo s serafima s plavim ljepilom nez.....stetu sam pocinio kolega corector je to popravio u DIY varijanti i dan danas sve sljaka.
Corector:
Loctite je apsolutno suvisan i nepotreban. Stavili su ga iz preventivnih razloga, i radi samo stetu jer provrte mesing brezoni ako je na serafima.
rs50e9:
--- Citat: Corector - 29 Srpanj, 2019, 17:18:05 ---Loctite je apsolutno suvisan i nepotreban. Stavili su ga iz preventivnih razloga, i radi samo stetu jer provrte mesing brezoni ako je na serafima.
--- Kraj citata ---
yep upravo se to meni desilo
i nemogu se sjetit kad ste ti i brat uskocili meni u pomoc dal je vec 5 god proslo
od tad nisam cistio casicu, skuter najnormalnije radi. stoga sam sad misljenja da ju uopce nije potrebno cistit (znao sam par god nakon toga jos cistit(propuhat) crijevo od kompresora i tamo bi bilo najvise emulzije) zadnje 2 ili 3 god nisam nista cistio. skuter super dela(i ono drugo porozno crijevo nisam zamjenio) i opet sve sljaka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju