Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
RunnerSukosan:
Ima malossi rhq al je oko 300€
Corector:
Aj sad pazi ovo, purejet se podmazuje cistim uljem, dakle 100% ulje dolazi u blok motora gdje su lezaji, cisto ulje podmazuje i stublinu cilindra, klipcinu i karike.
Ti kad otvoris purejeta, svi ti dijelovi izgledaju kao novi, cakle se.
Znaci ja imam dosta masina sa nekoliko desetska tisuca kilometara, rekorderka je moja sad u steku sa 45tkm. Radilica je ko nova, nema jos lufta, semerinzi OEM, iz masina nis ne zvecka.
Ja sam se uvjerio da purejet duze traje zbog kvalitetnijeg podmazivanja.
A sad cu pokusati i dokazati to na jednom primjeru kojeg sam zapazio, makar postoji vise indicija da je purejet dugovjecniji, mehanicki, upravo zbog cistog ulja.
Kad idem upresavati O ringove u dijelovima gdje ima benzina. Ako ostane samo malo navlazeno od benzina, i ako taj dosjed namazem uljem, premazem benzinavu gumicu uljem, nema tog boga da ce gumica sjesti na svoje mjesto, vec moras silovati i ona opet nece KLIKNUTI.
I onda napravim sljedece; posusim dosjed, znaci obrisem ga i ispusem, posusim gumicu od benzina. I sad lijepo nauljim i dosjed i gumicu, i sve KLIKNE samo tako, bez neke sile.
Zakljucujem sljedece: gdje ima samo malo benzina, trenje je izrazenije. Dakle, lezaj ce dulje trajati ako se podmazuje samo cistim uljem, za razliku od onoga koji vidi benzina u tom ulju.
Eto zasto je mehanicki VJECAN :icon_biggrin:
Ja sam htio ubacivati nesto jace, ali nisam nasao polovan kit i nije mi se vise dalo, makar sve imam pripremljeno.
To je novi svijet i svakako je zanimljivo i zabavno suociti se s necim novim. U pocetku gledas kao tele u sarena vrata, ali na sve se naviknes i udjes u djir, upravo ta faza je najinteresantnija.
Steta bi bilo da nema jos kojeg pjurdzetise. Braco, necu bit pi*ka, izaci cu u susret JER NEMA NEMOGUCEG!!!
A na purejeta se navuces jer ti malo izbija iz dzepa, ne zajebava, i uvijek ide isto. A sad ako ti se cacka, mozes experimentirati.
Evo recimo koji prostor imas:
- trebalo bi razbusiti serijski cilindar do maksimuma i vidjeti kakk bi to islo. U tom slucaju se zadrzava serijska glava, a s njima gadjam pezo skutere
- trebalo bi nabaciti neki jaci kit od basea, ili turoijani base, tu je samo najveci problem nabavit glavu, a to nije neki extreman problem jer ih nerijetko vidjam. Postoji malossi sport glava sa O ringovima i polini sport glava sa limenim iz jednog komada dihtungom.
Cak smo razmisljali nesto o BB-u, da je uglavit namotaje i magnet od PJ, za diznu bi nasli mjesta u glavi, a kompresor onaj mali elektricni za pumpat gume :D
SF2 Freak:
Kak moze biti dugovjenije sa ne izbalansiranom radilicom ?
RunnerSukosan:
Pero pricali smo o indirektnom ubrizgavanju preko prirubnice. U glavi nebi bilo mjesta. Sad je samo izazov magnet i namotaji
dario007:
Kako mislis balansiranu radilicu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju