Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
Corector:
--- Citat: SF2 Freak - 23 Svibanj, 2018, 14:21:19 ---Kak moze biti dugovjenije sa ne izbalansiranom radilicom ?
--- Kraj citata ---
Jel to ozbiljno pitanje ili?
Radilica na sebi ima izbocenje koje pokrece mehanicki kompresor.
I pezo karb skuteri imaju takve radilice :icon_thumright: Imaju ih euro2 speedfighti i sve horozontale jer i.aju mehanicki kompresor kao na purejetu, samo malo veci, da upuhuje zrak u ausouh. To je umjesto SAS ventila. A jesu ga zakomplicirsli na pezi joj joj
Kako zvono kuplunga ima rupe na jednoj strani? Kako kotac ima utege na jednoj strani? Jel ionda trese?
Da radilica nije balansirana, sve bi se raspalo u roku keks.
--- Citat: RunnerSukosan - 23 Svibanj, 2018, 14:25:27 ---Pero pricali smo o indirektnom ubrizgavanju preko prirubnice. U glavi nebi bilo mjesta. Sad je samo izazov magnet i namotaji
--- Kraj citata ---
A joj da... donest cu ti namotaje i magnet pa vidi.
dario007:
Daj mi sad molim te objasni,ako radis swap sa pia karba na pia purejet,spajas li se na postojecu instalaciju ili ide sve sa purejeta?
Sta je ubiti najveci problem kod takvog swapa,ako ti nije problem objasniti u kratkim crtama i sta je sve potrebno od dijelova za swap?
Nekako me privuklo ovo najtezi kvar,a za 4h uz zajebanciju rijesio.Ja sam nekad robovao 3 puna dana i k**ra* napravio na karbu..:D
Corector:
Ja purejetu nadjem kvar ispod jedne minute, po mogucnosti da netko nije razjebao sve sto je pipnuo (tu se radi o osnovnim principima i pravilima rukovanja). Makar i to rijesim.
Ovog purejeta bi rijesio ispod 1h da se nisam pravio prepametan jer sam vas htio iznenadit. Vidio si i samkoliko je sve jebeno bilo i da vas je BUKVALNO ISPRSKAO 3 puta :laughing6: :laughing9:
Jbg i mene je prije u pocetcina, kad oskarovci sjebu spojnice na visokotlacnim crijevima jer ih ne znaju otkopcat pa te gorivo pod 8 bara pritoskom isprska, a vas je isprskalo 12 bara haha :laughing11: Ali kad se sve odradi kao spada, onda samo isprskavas okolo, primjerice pezu :toothy10:
I postoji opasnost da ti se zapali purejet :laughing6: Znaci, nikad ne smijes anlasovati bez svijecice, a ta ti je lulica ispod rupe zbog iskrenja i benzina koji se moze zapalit, cak i sa svijecicom, ispod otvorene rupe gdje dodje svijeca. Kad zaanlasujes smjesa ce izletiti van, a iskra ce je zapalii. To kad grune bog te mazo dragi, vatrena kugla od 1m se stvori. Jbg nas par je naucilo jedne veceri :laughing6:
Objasniti cu jednom prilikom mjere opreza, jer 30kV iskra ima duzinu od 10cm, a kad te lupi po prstu ima da je ispostujes :laughing6:
--- Citat: dario007 - 23 Svibanj, 2018, 14:56:06 ---Daj mi sad molim te objasni,ako radis swap sa pia karba na pia purejet,spajas li se na postojecu instalaciju ili ide sve sa purejeta?
Sta je ubiti najveci problem kod takvog swapa,ako ti nije problem objasniti u kratkim crtama i sta je sve potrebno od dijelova za swap?
Nekako me privuklo ovo najtezi kvar,a za 4h uz zajebanciju rijesio.Ja sam nekad robovao 3 puna dana i k**ra* napravio na karbu..:D
--- Kraj citata ---
Znaci ovako, ako imas karbosa i oces purejet, sve je pickin dim, treba samo nadograditi postojecu instalaciju. Ja sam na Elystara to sve ugradio tako da sam samo zadnji kraj skutera rastavio, prednji nisam dirao.
Na svaki skuter je isti princip samo sto kod NE PIAGGIA moras nosac prilagoditi za piaggio masinu i nosac zadnjeg amortizera.
Ako je piaggio u pitanju, onda samo ustekas masinu i odmah si posto pjiurzetisa. I trebas samo spojiti crijeva goriva, i struju.
Struja se uzima znaci komplet instalacija od nekog pokojnog purejeta. :'( Pola instalacije se odsjece i baca u djubre (svjetla, zmigavci, truba, zice od kmh sata). A sa ostatkom se samo ustekavamo na postojecu instalaciju. Mislim da se radi o desetak tocaka....
UBACUJES: ECU, purejet regler, purejet bobinu, purejet relej zmigavaca (nije obavezan).
IZBACUJES: Piaggio bobinu, regler
I ima jedna istina. TEZE JE dijagnosticirati kvar na karbu, nego na Purejetu, ponekad da. Purejet je kak
O Copy Paste, zato ja mogu prek telefona nekoga pitati neke stvari i vec znam u cemu j eproblem. Jer je problem uvijek isti za odredjene uzroke. Kad odradis 100% purejeta, ne budes se vise vracao na kvarove, sanse su zanemarive :toothy10:
Eto budi pametan, rijesi karbos masinu, bobinu i regler.
Nabavi purejet za par stotina kuna i eto ti extremne zanimacije i gusta. Slozis masinu, slozis distribuciju goriva (2 crijeva) i kul. Ja cu ti struju odradit. Imas extremnu podrsku gdje nema nepoznanica, znaci sve je servirano. Najgore je kad imas sve, onda nemas neku volju, a kad nemas nista i ides u nepoznato onda imas volju :icon_scratch: :toothy12:
SF2 Freak:
To je ta izbalansirana radilica :laughing3: :laughing3: :laughing3:
Corector:
Suhi zakaj se sramotis, nemres mi poniziti purejeta. :laughing9: Zasto je svaka radilica krnjava na dijelu gdje je klipnjaca, zasto nema 100% okrugle polutke? Ajde kad si google strucnjak, saznaj barem nesto korisno :headbang:
Nego, idemo dalje, stigo purejet les, stajao 2 godine. 14tkm na satu, tek razradjen ako je tako. Veli gazda: "nemoj da me zajebes pa da mi skuter stoji mjesec dana i opet da nista ne napravis ko oni ostali majstori sto su me izjebali" :toothy10: Ja se usro od extremnih ocekivanja... :toothy11: (zamislite koliku bi knedlu gutao da mi netko tako zaprijeti s pezo karb skuterom :-[ budi faca pa mu se zakuni!!! :redface:
Malo je izdrkareno kuciste injektora, proklizali su serafi, tako da cu to morati sanirati DIY metodom, i aku je na 0V. Za ostalo cemo vidjeti kad saperem ovu stocnu hranu s ovog plemenitog skuterceta :toothy9:
Jedan seraf injektora je vjerojatno pretegnuo, i dole na casici mu je proklizao kako kaze
Kirurgija (lat. Rad rukom) pocinje od trenutka kada kupim akumulatorce :toothy10:
.... kupio akumulator, formirao ga i igra je mogla zapoceti. Moram priznati da je ovaj runner jako zanemaren, masina je jako zdrava, ali ima tih nekih sitnica koje su strgane, onda full hrdjavi rashladni sistem zbog ciste vode i tako... skuter je bio u nekom vlaznom prostoru pa se to osjeti na dosta stvari, primjerice dosta toga je oksidiralo, hrdjavo, stekaju mikroprekidaci, prekidaci od svjetla imaju slab kontakt, kleme od akumulatora full oksidirale...
Masina je bas udjubrena, s obzirom da imam ultimatum rijesiti popravak za 4 kune, cistiti je sigurno necu
Kontra okrenut zeleni injektor, netko je budžakao
To je prva stvar koju ljudi napadaju i najvise sjebu... stoga krenimo u detaljan pregled i ciscenje tudjih govana
Svaka cast oskaru koji je sjebao torq 25 serafe
Sve rastavljam i sve cistim. Majstor je sjebao gumice od zelene dizne i regulator pritiska. Kasnije sam saznao od njega kako ga je probusio sa serafcigerom dok je nesto kao cistio...
Uredio i sklopio sve
Uredio i kleme bokte
Skuter je bio u tako truljavoj atmosferi prepunoj vlage, da je filter zraka doslovno strunuo, pipnes spuzvu, a ona nestane
U masini je bilo tragova vode, izmjenio sam benzin, iscsitio sistem distribucije goriva, i imao sam malo problem s prvim paljenjem jer su cestice spuzve filtera zraka radile kratki spoj na elektrodi svijecice... bilo je i vode... kad je to upaljeno iz par pokusaja, i kad je se masina malo ugrijala, svi ti gremlini su raspireni...
Ovaj je imao takodjer FX mapu s restrikcijom, jasno se cuje kako ne vrti puno okretaja a motor je u blokadi na 10500rpm, dok sa FY ide na 12k.
Nova svijecica, filter zraka, filter goriva i crijeva goriva, crijevo kompresora, antifriz... to je jos zamjenjeno i skuter je tip top. Sistem ubrizgavanja testiran i provjeren, sve radi bez greske.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju