Tehnički kutak > Injection
Najtezi popravak purejeta
dacerovs:
--- Citat: Dax - 23 Svibanj, 2018, 12:38:09 ---Nas kaj Pero ako se domognem kakvog Pj idemo u slaganje,ali idemo jako,stage 6 recing,c16 i mapa od lamba v10 hihihihihi
Ozbiljno razmisljam uzet nesto tako za do posla
Ako uleti po dobroj cijeni
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Uzmi tog Rajnera, ipak si bio na pijanki sa R@do, kolko ste pivi u Belfastu roknuli??, mozda ti da kakav popust heheheheh.
Sent from my iPhone using Tapatalk
RunnerSukosan:
Nemos racinga metnit jer ti glava ne pase s ajnsprica, ako si na to mislio :toothy10:
Ja bi iskreno volio vidit neki jaci kit na pure jetu
dacerovs:
--- Citat: RunnerSukosan - 23 Svibanj, 2018, 12:43:10 ---Nemos racinga metnit jer ti glava ne pase s ajnsprica, ako si na to mislio :toothy10:
Ja bi iskreno volio vidit neki jaci kit na pure jetu
--- Kraj citata ---
I mene to full zanima, da uzivo vidim kako ide posteno nakitana Pura, mozda bi se dao na razmisljanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tomi_ZG:
dario007:
Moze mhr gore :happy3:
Samo treba glavu od malossi sporta stavit.
Al kaj s radilicom,jel ima kaj posteno za puru?
Sad kad sam vec poceo pisati,ja sam sudjelovao u pokusaju popravka.Ispitali smo pumpu i ona je bila okej,tu nam je Corector dao smjernice,ali posto je brza spojka bila unistena pokusali smo neku kemiju napravit i probali to spojiti.Naravno dijelova smo nesto imali,ali upitnog stanja,sitnice kao visokotlacna crijeva i brze spojke nismo imali.
Onda smo par puta bili isprskani gorivom,prvo 3 puta na mjerenju,jer nam je pucalo crijevo s kojim smo mjerili,a drugo nismo imali.Onda jos u par navrata dok smo kemijali taj spoj na pumpi,zivi kaos.
Na kraju smo zakljucili da je pumpa okej,tu smo jos izbacili filter goriva i ubacili novi komad crijeva od tanka do pumpe i zamijenili stari benzin friskim.
Posto je ideja bila da pumpu provjerimo i damo reparirati Corectoru,ona je propala jer je pumpa ispravna,pa je jedino logicno rjesenje bilo da vlasnik odveze komplet skuter Corectoru na detaljnu provjeru,servis i zamjenu dijelova koje su prethodni vlasnici masakrirali.
Mestar je najtezi popravak rijesio u 4-5h i skuter je isti dan preuzet od strane vlasnika,sta rec nego svaka cast na pomoci,servisu i jako fer cijeni.
Ovaj dio sta je tocno radio cu prepustit Corectoru,ipak on taj dio najbolje zna...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju